nandibandi
Well-Known Member
Кажи на приятеля ти да прочете какво значи референдум. Анексия на баба ти фърчилото.Абе, Нанди, ако утре Турция анексира Кърджали, Свиленград и други, ти за Ердоган ли ще си? Питам за един приятел.
Кажи на приятеля ти да прочете какво значи референдум. Анексия на баба ти фърчилото.Абе, Нанди, ако утре Турция анексира Кърджали, Свиленград и други, ти за Ердоган ли ще си? Питам за един приятел.
Че то е почти е станало бре Тедка. Ходил ли си в тази част на България? Знаеш ли, че след Сливен и Котел надолу почти няма села с българи, български език и български имена?Абе, Нанди, ако утре Турция анексира Кърджали, Свиленград и други, ти за Ердоган ли ще си? Питам за един приятел.
САЩ имат интерес тръбите да са наред, за да може Русия да се издъни като доставчик — тя да спре газа,и без това от 2 септември не се подава газ по тръбите!За възможностите за това кой може да e гръмнал тръбите:
С тази разлика, че голям % от турците вече са против ДПС и приемат България за родина. Лично са ми споделяли не един и 2-ма.Че то е почти е станало бре Тедка. Ходил ли си в тази част на България? Знаеш ли, че след Сливен и Котел надолу почти няма села с българи, български език и български имена?
Заради паспортите и бенефите от това свързани с ЕСЗарди паспортите азлика, че голям % от турците вече са против ДПС и приемат България за родина. Лично са ми споделяли не един и 2-ма.
Стига сра с тая уста бе каун. Роден съм в Кържалиско, учил съм в Хасково, бизнеса ми е в Смолян, служил съм в Ивайловград, ти от мен по добре ли ще знаеш къде какви села има и как се казват. Стига дрънка глупости, за кой път вече се излагаш с тези неподготвени изказвания.Че то е почти е станало бре Тедка. Ходил ли си в тази част на България? Знаеш ли, че след Сливен и Котел надолу почти няма села с българи, български език и български имена?
Не, аз съм си от София, не ходя натам.Че то е почти е станало бре Тедка. Ходил ли си в тази част на България? Знаеш ли, че след Сливен и Котел надолу почти няма села с българи, български език и български имена?
Не се напъвай, знам истината боли. Вероятно знам по-добре от теб да, почти 20 години съм живял и бил в района.Стига сра с тая уста бе каун. Роден съм в Кържалиско, учил съм в Хасково, бизнеса ми е в Смолян, служил съм в Ивайловград, ти от мен по добре ли ще знаеш къде какви села има и как се казват. Стига дрънка глупости, за кой път вече се излагаш с тези неподготвени изказвания.
Всичко е ясно вече, тръбите са ударени от подводницата МоскваМного интересно видео за възможностите за това кой може да в гръмнал тръбите:
Ти кой си да отъждествяваш мен и хората около мен като такива или онакива. Абсолютно си нямаш и най-малка представа за това как стоят нещата. Ако имаш поне една топка ела и ще те разведа в най-малко 200 села с църкви в Кърджалийски и Смолянски регион, чиито жители са с български имена и не знаят бъкъл друг език. Ще те заведа в църкви строени с пари събрани от мюсюлмани. Аз също съм дарявал пари, има ме в списъка с дарителите за реставриране на църква. Не го казвам да се хваля, а това са факти. Не може да твърдиш някакви глупости постоянно и да очакваш да те приемат за човек с цялостен разсъдък. Заповядай да видиш как съжителсват хората и не ги интересува ни русия ни украйна ни политика. Ти ако си будала или имаш психични проблеми, приеми го, осъзнай го и се лекувай. Няма нужда да пишеш неверни глупости, дори атакистите не бяха толкова долнопробни по време на пропагандите си, ползваха някакви изкривени факти. Ти едно, че неползваш факти, второ хвърляш някакви откачени твърдения и трето обиждаш голяма маса от хора, които нямат общо със случая. Просто си мери приказките и се лекувай, това не е децка градина или психиатрипна клиника, тука те четат много хора и някай гламав ще вземе да ти повярва, представяш ли си.Не се напъвай, знам истината боли. Вероятно знам по-добре от теб да, почти 20 години съм живял и бил в района.
И думата която използва само потвърджава поста ми
Пий една вода и го давай по-леко. Това което казвам е на база живота ми в този край на България.Ти кой си да отъждествяваш мен и хората около мен като такива или онакива. Абсолютно си нямаш и най-малка представа за това как стоят нещата. Ако имаш поне една топка ела и ще те разведа в най-малко 200 села с църкви в Кърджалийски и Смолянски регион, чиито жители са с български имена и не знаят бъкъл друг език. Ще те заведа в църкви строени с пари събрани от мюсюлмани. Аз също съм дарявал пари, има ме в списъка с дарителите за реставриране на църква. Не го казвам да се хваля, а това са факти. Не може да твърдиш някакви глупости постоянно и да очакваш да те приемат за човек с цялостен разсъдък. Заповядай да видиш как съжителсват хората и не ги интересува ни русия ни украйна ни политика. Ти ако си будала или имаш психични проблеми, приеми го, осъзнай го и се лекувай. Няма нужда да пишеш неверни глупости, дори атакистите не бяха толкова долнопробни по време на пропагандите си, ползваха някакви изкривени факти. Ти едно, че неползваш факти, второ хвърляш някакви откачени твърдения и трето обиждаш голяма маса от хора, които нямат общо със случая. Просто си мери приказките и се лекувай, това не е децка градина или психиатрипна клиника, тука те четат много хора и някай гламав ще вземе да ти повярва, представяш ли си.
П. С. "каун" е чуждица в българския(означава зелен пъпеш) , в жаргон наричат хасковлиите така.
круме, ти говориш за циганите а той за помаците.Пий една вода и го давай по-леко. Това което казвам е на база живота ми в този край на България.
За разлика от теб не се плюнчат на всяко мнение различно от моето. Нещата за които говориш са така и ги знам много добре, но и това което казах преди е така.
Думата каун знам добре какво означава както и хиляди други чуждици от турския език. Нямам против хората нищо, но това не променя ситуацията в някой части на България. И не ги определям аз какви са, те са това което са.