Украйна - Русия какво ви е мнението

Ти си по тъп и от .. не знам какво сравнение.
Аз задавам въпрос и питам дали е вярно, а той ме псува.
До това води западния свят. Вулгарни, алчни смотаняци.
Абе за тъп сигурно не , но се държи като пълен малоумник и се опитва чрез обиди и лични нападки да излезе победител в спора. Ремайндера е пристрастен на лично ниво. Явно вечер се отчита за награда :D

Живо доказaтелство как една чавка може да изпие акъла на човек. Въпроса е къде са админите. Някой потребители бяха бананизирнаи за нищо, други се толерират въпреки кретенското си поведение....

Малко почивка ще му дойде добре, там в хардуера да си онанира с другите имбецили на снимки от флайт радара и постове от редит.

Последно редактирано:
Аз минавам само да питам пичовете, дет обясняваха как газта няма да поскъпне, даже по-евтина щяла да бъде, ама некой ще сметне ли колко процента увеличението до цена 353 лв / MWh през септември от 109 лв през февруари?

Аз минавам само да питам пичовете, дет обясняваха как газта няма да поскъпне, даже по-евтина щяла да бъде, ама некой ще сметне ли колко процента увеличението до цена 353 лв / MWh през септември от 109 лв през февруари?
Нема страшно, азерски газ на корем иде. Скоро АЕЦ-а ще мине на пелети, домашните бойлери с динамо на педали :D

Последно редактирано:
Оставете ретарда. Изнервен е, защото знае, че уйна губи войната.
Нещо доставките на оръжие са под въпрос и май връщането на Крим, Донбас, Херсон и Запорожие ще се отложи за някой друг живот.

Чудя се дали да пусна и нещо от Поглед инфо за разкош, ама айде, от мен да мине. :)

Нали войната свършваше след 5 дни, кво стана? колко месеца минаха? ква е тая операция с моГилизация? Поясни

Нали войната свършваше след 5 дни, кво стана? колко месеца минаха? ква е тая операция с моГилизация? Поясни
Whatabout-изми, ''а вие що биете негрите''... Пак си се напил с водка.

Ние пари за пророчества не сме взимали. Надявали сме се - не се случи. Важен е крайният резултат а той е:

images

п.с. толкова лаишки възприемате мобилизацията, че чак ми е неудобно да ви я разяснявам.

Мобилизацията е задължителна, когато браниш страната си. 4-те нови/стари региони са част от родината на руснаците. Нормално е при нападение от агресор, мъжете да се бият за страната си. В някои съседни страни мобилизираха дори жените. ;)

@dimitur7 ето ти го в пълния му блясък. 5 дневните прогнози са пропагандна идея на западните му любими медии, но заслепен от собствената си значимост чрез арогатност и двуличие поставя тези опорки в мненията на опонентите си. А най-забавното е когато след това сам ги оборва.... Човека е в Meta и то яко....

Е да ви връщам ли назад какви глупости сте ги бръщолевили относно войната? Няма да ви е приятно, освен ако не обясните кво толкова се обърка?

Е да ви връщам ли назад какви глупости сте ги бръщолевили относно войната? Няма да ви е приятно, освен ако не обясните кво толкова се обърка?
Какво се е объркало? А, да... Не предвиждахме Русия да си върне още 2 области заедно с Донбас.

През Февруари ли го коментирахме това, че сравняваме цените с Февруари? Или на кой както му изнася?

Междувременно Киргизстан може да върви по пътя на Казахстан = отдръпване от Русия.

Интересно ми е какво ще обявят Русия на 10.10?

• Haha
Реакции: OSH
През Февруари ли го коментирахме това, че сравняваме цените с Февруари? Или на кой както му изнася?

Ама когато и да сме коментирали, аз съм коментирал проблема със санкциите, който се зароди веднага след конфликта на Русия с Украйна.

Винаги е било едно и също - тия санкции на гърба на европееца.

Ти какво си коментирал и има ли нещо, дето не ти е излязло в сметките и случайно да ти идва да напишеш, че си се подвел от някой пишман икономист. :)

• Like
Реакции: OSH
Ама когато и да сме коментирали, аз съм коментирал проблема със санкциите, който се зароди веднага след конфликта на Русия с Украйна.

Ти какво си коментирал и има ли нещо, дето не ти е излязло в сметките и случайно да ти идва да напишеш, че си се подвел от някой пишман икономист. :)
То неговите сметки няма и да излязат. Аз имах грешки признавам, но не са много.
А за тока го казах още преди войната в Украйна, а той ...

Цените на газта се вдигаха и преди войната, което означава че санкциите не са първопричината за покачването им.

Аз заявих, че цените ще паднат, когато се вържем към азерския газ. Това се случва, цените падат. Не разбирам за какво се заяждаш?

Пс: помня че тук имаше мн настървени видео монтажисти - имате ли повече информация за взрива на моста? От камион ли е в край на сметка или е нещо друго? Гледам спорят в коя посока се разпръсквал взрива, в коя посока пръскала водата, кадъра на онзи запис от лсд екран какво показвал и прочее. Но май няма 100% сигурност?

Паднаха ли вече, че не съм разбрал.

Иначе цените се бяха вдигнали, ама къде е 100, къде е 300+

Не се заяждам, просно се сетих, че няколко човека тук бяха толкова убедителни, че ще падне цената на газта, че чак почнах да се радвам и аз.
Ако падне на 200 лв.. Е равно на 100% увеличение, това също не се връзва нито с 4 пъти по-евтин, нито със скромните прогнози за максимални щети от сорта на 20% увеличение.

Пс. Цената през миналата зима се увеличи, защото заради ковид бяха намалели инвестиции и добиви, поради намалено потребление.
Тъй че увеличената цена преди санкциите си беше нещо съвсем различно. И тука следва въпроса, кви идиоти ни управляват, виждайки че има намален добив на природен ресурс, който си готов да откажеш и да не се отрази на бизнес, население... инфлация и икономика.

Нормално е през лятото цената да пада, а не да се увеличи 3 пъти.

Паднаха ли вече, че не съм разбрал.

Иначе цените се бяха вдигнали, ама къде е 100, къде е 300+

Не се заяждам, просно се сетих, че няколко човека тук бяха толкова убедителни, че ще падне цената на газта, че чак почнах да се радвам и аз.
Ако падне на 200 лв.. Е равно на 100% увеличение, това също не се връзва нито с 4 пъти по-евтин, нито със скромните прогнози за максимални щети от сорта на 20% увеличение.

Пс. Цената през миналата зима се увеличи, защото заради ковид бяха намалели инвестиции и добиви, поради намалено потребление.
Тъй че увеличената цена преди санкциите си беше нещо съвсем различно. И тука следва въпроса, кви идиоти ни управляват, виждайки че има намален добив на природен ресурс, който си готов да откажеш и да не се отрази на бизнес, население... инфлация и икономика.

Нормално е през лятото цената да пада, а не да се увеличи 3 пъти.

Ако паднело на 200 лв щяло да бъде 100 % увеличение хахахаха Хора четете малко преди да пишете глупости! Ако падне на 0.99 лв ще е най-добре май, а? Никак не е лесно ценеобразуването на газа. Но защо не вземе да го сравниш с 2021 г. на цени от 50-60 лв и да казваш пак ни преебаха шибаните западняци. В договорите за покупко-продажба има и борсови индекси, има и спекулация, има и търсене-предлагане. От 01.10 получаваме азерски газ. Ще може да направиш сравнение с руския, но ако почетеш доста по темата и не точно сега. Прочети за TTF gas price после мятай процентите...

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5439161&span=2

П.С добавям едно видео имащо общо с коментара

Последно редактирано:

Горе