Абе за тъп сигурно не , но се държи като пълен малоумник и се опитва чрез обиди и лични нападки да излезе победител в спора. Ремайндера е пристрастен на лично ниво. Явно вечер се отчита за наградаТи си по тъп и от .. не знам какво сравнение.
Аз задавам въпрос и питам дали е вярно, а той ме псува.
До това води западния свят. Вулгарни, алчни смотаняци.
Нема страшно, азерски газ на корем иде. Скоро АЕЦ-а ще мине на пелети, домашните бойлери с динамо на педалиАз минавам само да питам пичовете, дет обясняваха как газта няма да поскъпне, даже по-евтина щяла да бъде, ама некой ще сметне ли колко процента увеличението до цена 353 лв / MWh през септември от 109 лв през февруари?
Whatabout-изми, ''а вие що биете негрите''... Пак си се напил с водка.Нали войната свършваше след 5 дни, кво стана? колко месеца минаха? ква е тая операция с моГилизация? Поясни
@dimitur7 ето ти го в пълния му блясък. 5 дневните прогнози са пропагандна идея на западните му любими медии, но заслепен от собствената си значимост чрез арогатност и двуличие поставя тези опорки в мненията на опонентите си. А най-забавното е когато след това сам ги оборва.... Човека е в Meta и то яко....Нали войната свършваше след 5 дни, кво стана? колко месеца минаха? ква е тая операция с моГилизация? Поясни
Какво се е объркало? А, да... Не предвиждахме Русия да си върне още 2 области заедно с Донбас.Е да ви връщам ли назад какви глупости сте ги бръщолевили относно войната? Няма да ви е приятно, освен ако не обясните кво толкова се обърка?
През Февруари ли го коментирахме това, че сравняваме цените с Февруари? Или на кой както му изнася?Аз минавам само да питам пичовете, дет обясняваха как газта няма да поскъпне, даже по-евтина щяла да бъде, ама некой ще сметне ли колко процента увеличението до цена 353 лв / MWh през септември от 109 лв през февруари?
През Февруари ли го коментирахме това, че сравняваме цените с Февруари? Или на кой както му изнася?
То неговите сметки няма и да излязат. Аз имах грешки признавам, но не са много.Ама когато и да сме коментирали, аз съм коментирал проблема със санкциите, който се зароди веднага след конфликта на Русия с Украйна.
Винаги е било едно и също - тия санкции на гърба на европееца.
Ти какво си коментирал и има ли нещо, дето не ти е излязло в сметките и случайно да ти идва да напишеш, че си се подвел от някой пишман икономист.
Цените на газта се вдигаха и преди войната, което означава че санкциите не са първопричината за покачването им.Ама когато и да сме коментирали, аз съм коментирал проблема със санкциите, който се зароди веднага след конфликта на Русия с Украйна.
Винаги е било едно и също - тия санкции на гърба на европееца.
Ти какво си коментирал и има ли нещо, дето не ти е излязло в сметките и случайно да ти идва да напишеш, че си се подвел от някой пишман икономист.
Паднаха ли вече, че не съм разбрал.
Иначе цените се бяха вдигнали, ама къде е 100, къде е 300+
Не се заяждам, просно се сетих, че няколко човека тук бяха толкова убедителни, че ще падне цената на газта, че чак почнах да се радвам и аз.
Ако падне на 200 лв.. Е равно на 100% увеличение, това също не се връзва нито с 4 пъти по-евтин, нито със скромните прогнози за максимални щети от сорта на 20% увеличение.
Пс. Цената през миналата зима се увеличи, защото заради ковид бяха намалели инвестиции и добиви, поради намалено потребление.
Тъй че увеличената цена преди санкциите си беше нещо съвсем различно. И тука следва въпроса, кви идиоти ни управляват, виждайки че има намален добив на природен ресурс, който си готов да откажеш и да не се отрази на бизнес, население... инфлация и икономика.
Нормално е през лятото цената да пада, а не да се увеличи 3 пъти.
Ценообразуването е много просто. Търсене и предлагане.