абе аз знаех , че вие Кефалите от Петрич сте най простите животни на планетата ама един наркоман като теб да казва каквото и да било е малко смешно...Да ти кажа ли как казваме на майка ти?
П.П.
Завършва с "общата".
Е, точно тук ти е основният проблем - политизираш, и то в неправилна посока. Като куха латерна повтаряш едни и същи клишета, без един сериозен аргумент.
Мислиш ли, че българският потребител може да издържи цените на еврозоната? Пука ли ти изобщо за пенсионерите с 200 евро месечен доход на фона на немските с 2000? Ние просто не покриваме основните критерии за приемане на еврото и в близките 50 години няма да ги покрием. Ако ни пуснат в нарушение на критериите, това ще бъде огромна ярко светеща червена лампа. Всизки знаем защо е тоя зор за еврозоната, поголовно на юруш - единна дигитална валута на ЕС, която ще бъде най-ефективната бухалка срещу инакомислещите.
За теб, разбира се, това са конспирации, въпреки че ти си най-податлив на такива - конспирации, излизащи извън елементарната логика.
Напротив, по-евтини са при нас.Ако мислиш да ми мрънкаш за цигарите и алкохола, да по-скъпи са.
Момчета, нека извадим майките от спора, а и обидите изобщо.
Напротив, по-евтини са при нас.
Иначе, целият ти пост е един безсмислен бълвоч. И от икономика разбираш толкова, колкото от всичко останало.![]()
а твоите размисли са на куц кон с капациЗаключението на руския чипиран трол...
Аз още предни много време казах, че ще са съюзници. Казах и че Китай е следващата суперсила, ако не е глобална организация, то Китай ще е.
![]()
Китайският президент Си се готви да посети Москва за среща с Путин
Срещата с Путин ще бъде част от усилията на китайския лидер за свикване на многостранни преговори за мир и ще даде възможност на Пекин още веднъж да призове да не се прибягва да употреба на ядрени оръжиеfakti.bg
Олекна ли ти като го каза?Заключението на руския чипиран трол...
Бивш колега от една медия, в която работехме. Не ми е състудент.За който не е успял да чуе речта на дядя Вова, чудесно обобщение на най-важните акценти от състудента на @Blinky Симо Миланов
Виж файлът 27973
Е, ти тогава не каза, че е от медия. Думата "колега" ме е подвела. Симо е пич, това е по-важното - наше момче от Поглед тв.Бивш колега от една медия, в която работехме. Не ми е състудент.