Ебахти прогнилия капитализъм вирее тука!Виж файлът 28303
Москва. И помисли дали не мога да намеря снимки на някое гето в …
Хайде майданчик !!!Айде, Грузия![]()
Насира се с тия речи навсякъде, почва да става обратния ефект.Когато омръзнеш дори на най-либерастката гилдия
![]()
Американската киноакадемия не разреши на Зеленски да говори на "Оскарите" - Обективно
За втора поредна година Американската киноакадемия отказва да удовлетвори искането на Зеленски, който се надяваше да продължи участието си от Берлинския филмов фестивал миналия месец с изявление в неделното предаване на „Оскарите” по ABC, съобщи Variety. Майк Симпсън, говорител на американската...obektivno.bg
Насира се с тия речи навсякъде, почва да става обратния ефект.
Пиле, ти участваш повече от активно в темата и ако го намираш за пропилян живот, просто спри. За мен писането тук е възможност да изразя гражданската си позиция, да се информирам и да чуя другата гледна точка. Освен това отнема минимална част от времето ми. Основно работя на компютъра, а в паузите хвърлям по едно око и драсвам по някоя сочна пЦувня, ако се налага.Нанди, давай смело, още 11 страници и удряме 1000. Или казано с други думи - Един пропилян живот.![]()
Аз идвам да видя как върви настроението на ватенките. За мен не е важно да живея за идеята, колкото да се забавлявам тук.Ама как? Та той също си има Оскар! От Шон Пен
Пиле, ти участваш повече от активно в темата и ако го намираш за пропилян живот, просто спри. За мен писането тук е възможност да изразя гражданската си позиция, да се информирам и да чуя другата гледна точка. Освен това отнема минимална част от времето ми. Основно работя на компютъра, а в паузите хвърлям по едно око и драсвам по някоя сочна пЦувня, ако се налага.![]()
Извинявай, кой беше ти, та да ми казваш как точно да изразявам гражданската си позиция???Аз идвам да видя как върви настроението на ватенките. За мен не е важно да живея за идеята, колкото да се забавлявам тук.
Като искаш да си изразиш гражданската позиция, затвори си лаптопа, грабни една кошница яйца и се раздай пред парламента. Драсканиците са за слабите и оправдание за бездействието си. Каква точно гледан точка ще чуеш? И какво като я чуеш като си знаеш едно и също и явно няма сила на света, която да ти промени дори и малко твоето мнение.
Аз съм никой, но и ти с едно писане тук и там през ник, не си по-различно също от никой.Извинявай, кой беше ти, та да ми казваш как точно да изразявам гражданската си позиция???
Като искаш да се забавляваш, вади двойното дилдо от колата и действай. Само не ни занимавай с начините, по които си доставяш удоволствие. Никой няма да забележи отсъствието ти.
Мерси, ще се въздържа.Чувствай се поканена.