Здравейте, искам да си направя онлайн магазин. Знам от къде ще си взимам стоката, имам познания в маркетинга (не в дигитален маркетинг), имам познания във финансовата сфера и бизнес планиране и управление. Проблема е, че не знам добре английски език. Повечето неща ги има на български например фейсбук рекламата мога да я настроя на български, google analytics и тнт ги има и на български език. Въпреки че не съм толкова зле, че да се оправя с facebook, googlе analytics или dashboard-a на сайта на английски език ми е по-лесно на български език. А ако почна да чета дълги текстове на английски език например някой плъгин на опенкарт за какво служи и не разбирам.
За изработката на магазина, инсталиране на плъгини и тнт ще се плаща и ще се извършват от програмист. Аз ще се занимавам с маркетинга, рекламата, стоката - купуване, описания, опаковане, изпращане и тнт, клиенти. и с останалите неща свързани с бизнеса - планиране на разходи, приходи, плащания и тнт.
Онлайн магазина ще е само за България на български език.
Естествено, че е по-добре да знам английски език, но според вас дали ще е толкова голям проблем, за да не мога да се справя с управлението на онлайн магазина ?
За изработката на магазина, инсталиране на плъгини и тнт ще се плаща и ще се извършват от програмист. Аз ще се занимавам с маркетинга, рекламата, стоката - купуване, описания, опаковане, изпращане и тнт, клиенти. и с останалите неща свързани с бизнеса - планиране на разходи, приходи, плащания и тнт.
Онлайн магазина ще е само за България на български език.
Естествено, че е по-добре да знам английски език, но според вас дали ще е толкова голям проблем, за да не мога да се справя с управлението на онлайн магазина ?