strana
Well-Known Member
От: От: От: Умните и красиви родоостъпници и продажници
Ами пиши на руски в търсачката. Как очакваш, че ще откриеш що годе нормална информация за преговорите между сирийското правителство и сирийската опозиция в Москва на български (освен в някое блогче)? В зависима страна, член на НАТО, член на 62-хуйника? Е сега по бТВ виж какво излъчват. Дори го правят без пари, а не че вече им плаща чичи Сам на журналята за това. Няма такива малоумници...
Не знаете руски? Ами учете. Или ползвайте авто-преводач - криво-ляво успяват да преведат същината.
Карикатурата ми харесва.
Отговор на трол. Това е твоя теза, не на гугъл. Ако не можеш да я защитиш, проблемът не е на гугъл. Като напиша в гугъл "сирийска опозиция" ми излизат само новини как Матушка Россия бомби позиции на ССА и американците мърморят.
Питам, сирийската опозиция води ли срaжения срещу сирийската армия? Ако води, това не я ли прави терористично форминования? Какво значи "умерена" опозиция. Мисля, че един от любимите ми карикатуристи Латюф добре го е нарисувал.
Ами пиши на руски в търсачката. Как очакваш, че ще откриеш що годе нормална информация за преговорите между сирийското правителство и сирийската опозиция в Москва на български (освен в някое блогче)? В зависима страна, член на НАТО, член на 62-хуйника? Е сега по бТВ виж какво излъчват. Дори го правят без пари, а не че вече им плаща чичи Сам на журналята за това. Няма такива малоумници...
Не знаете руски? Ами учете. Или ползвайте авто-преводач - криво-ляво успяват да преведат същината.
Карикатурата ми харесва.