Дали съм ром, циганин, мангал или помак няма нищо общо с твоите опити постоянно да подвеждаш и дефакто мамиш неразбиращите! Да ти напомня само - няма да ти го позволя !Къде се загуби бреее... Викам да се ви спряли пак тока в ромската махала.
Разбира се - обясни горките хорица за каква ОГРОМНА, ФЕНОМЕНАЛНА измама става въпрос..... :lol::lol:Дали съм ром, циганин, мангал или помак няма нищо общо с твоите опити постоянно да подвеждаш и дефакто мамиш неразбиращите! Да ти напомня само - няма да ти го позволя !
Огромна или миниатюрна, измамата си е измама и ти няма да вирееш! Вчера ти казах да си гледаш яйцето дето ти се пече на алчния лапешки гъз... не се опитвай повече да остроумничиш, непосилно ти еРазбира се - обясни горките хорица за каква ОГРОМНА, ФЕНОМЕНАЛНА измама става въпрос..... :lol::lol:
Кажи сега к'во реши - ще купуваш ли скрипта - 199.99 лв. за теб. За хора от малцинствата правим отстъпки.... :lol:Огромна или миниатюрна, измамата си е измама и ти няма да вирееш! Вчера ти казах да си гледаш яйцето дето ти се пече на алчния лапешки гъз... не се опитвай повече да остроумничиш, непосилно ти е
Огромна или миниатюрна, измамата си е измама и ти няма да вирееш! Вчера ти казах да си гледаш яйцето дето ти се пече на алчния лапешки гъз... не се опитвай повече да остроумничиш, непосилно ти е
Байдан в случая - хората - се отнася за онези мили душички който искат да извадят 500лв за да преебат системата - Така че няма смисъл да ревем за тях щото не ми е много мъчно.
Просто си мислех че не всеки ден се вижда да се продава златна кокошка
Как бе човек, никога не съм мислил, че си комплексирано лапе, напротив, винаги съм те смятал за най-ерудирания мангал, който познавам (виртуално).Имаш предвид хората, които си поръчват добавяне на фенове в страниците им ли? И че и те също се опитват да преебат системата и затова не ти е много мъчно за тях? Ако е така - да, прав си , но мен ми е мъчно, че се подлъгват по сладките думички на такива мекерета кат нихлю, че видиш ли нямали опасности и т.н., само и само, за да им вземе парите!!
За златната кокошка ... нали точно това казах и аз по-рано де - защо ли ще си продава златната кокошка и защо точно сега? Аз знам отговорите, чакам го него да каже ... няма да каже де, само ще се опитва да остроумничи и да се опитва да ме засегне с глупостите си като мисли, че съм комплексирано лапе като него
михлюзин ли си мангал ли си не те знам и не ме интересува ,ама да обиждаш наред и да се правиш на интересен няма да стане .Уникалния скрипт който продаваш съм сигурен ,че го има в нета безплатно и ти обещавам , че ще го намеря и ще ти разваля далаверата да знаеш!...
михлюзин ли си мангал ли си не те знам и не ме интересува ,ама да обиждаш наред и да се правиш на интересен няма да стане .Уникалния скрипт който продаваш съм сигурен ,че го има в нета безплатно и ти обещавам , че ще го намеря и ще ти разваля далаверата да знаеш!
михлюзин ли си мангал ли си не те знам и не ме интересува ,ама да обиждаш наред и да се правиш на интересен няма да стане .Уникалния скрипт който продаваш съм сигурен ,че го има в нета безплатно и ти обещавам , че ще го намеря и ще ти разваля далаверата да знаеш!
Знам го... т'ва определено няма нищо общо с това, което ние продаваме.докато се дракате в другото форумче се предлага за 250 лева, явно някой вече е закупил и сега ще прави и той пари от цялата работа