Е кодирай го за някоя система и тогава продавай
Това правя.По-добре да изчака да види дали има интерес и товага ще го кодира Иначе дизайна не е лош,но можеш да му сложиш един "X" да не го крадат
Добре бе Мастър ХахахНаучи малко ХТМЛ/ЦСС - поне дотолкова, че да ти светне (най-сетне) на тебе и на другите 'вебдизайнери', че подобни картинки са безсмислени за 'кодиране'. Абсурд е даже да си помислиш, че от това ще излезе нормална страница.
Имаш ли дори само бегла идея на колко отделни картинки трябва да се накълца тая шитня и с какъв общ размер в мегабайти?
Научи малко ХТМЛ/ЦСС - поне дотолкова, че да ти светне (най-сетне) на тебе и на другите 'вебдизайнери', че подобни картинки са безсмислени за 'кодиране'. Абсурд е даже да си помислиш, че от това ще излезе нормална страница.
Имаш ли дори само бегла идея на колко отделни картинки трябва да се накълца тая шитня и с какъв общ размер в мегабайти?
Добре бе Мастър Хахах
Аз знам, че е истина, ама няма нищо общо по темата, спамери ...
Edit : " Да ви е*а майката на вас с отрицателните репутации "
спамери ...
Edit : " Да ви е*а майката на вас с отрицателните репутации "
ДобреТропна сърдито с краче най-големия спамер
Принципно между градивна критика и спам има голяма разлика, но ти едва ли ще я намериш, камоли да се възползваш от нея
yes..................Търся човек който да ми изработи система за регистрация , логване , и заплащане по интернет чрез paypal , alertpay, за достъп до платени страници от сайта ми , трябва също да се получава код със който да се активира достъпа. За контакти skype: niksto1