E-Business
Active Member
Frik каза:П.С.: Някой би ли ми обясним какво означава: "ако нишата е компетитив"?
Ами демек областа в която искаш да се набуташ да бъка от конкуренция. competitor = конкурент , суперник
Frik каза:П.С.: Някой би ли ми обясним какво означава: "ако нишата е компетитив"?
Frik каза:Въпрос: Защо когато напиша моята ключова дума (без значение от езика) винади ми излизат резултати от български сайтове, въпреки че съм дал търсене в мрежата. Според мен за дума която се търси 10 000 пъти на ден неможе Старт.бг да са на първо място?
Да, това наистина се пилучи и в сърча за моята ключова дума не открих български сайт в първите 15 страници... Тъй като за сега сайта ще е само на БГ тези резултати не ме касаят. Моята цел е да завладея първите няколко места в Гоогле. Всъшност как става това? Виждал съм например за дадена дума първите 3-4 резултат да са на един сайт? Трябва ли да се направи нещо по-специално или...?coolice каза:пишеш google.us и ти отваря .ком
E-Business даде много точен съвет - при по-детайлните ключови фрази по-лесно се достигат добри резултати при търсене и се получава по-таргетиран трафик.E-Business каза:моят съвет: ако трибуквената ти думичка е СПА например. Не се доверявай само на нея. По скоро ползвай за основна ключова дума СПА Хотели. Постави се на мястото на човека който търси. Ако някой си търси евтин хотел схте напише в гугъл "евтин хотел" а не хотели. предполагам схващаш каква е идеята ми. Постави се на мястото на търсещ и помисли какво ти би написъл в гугъл
Meta Description, Meta Keywords, Title (само основните 2-3), content ( добре разредени и без повторимост), Alt tags, text links (към вътрешните страници - но не е задължително), Head 1 <H1>....Head n <Hn>. Старяй се да си максимално внимателен при нагласянето им. Гледай да не прекалиш, че в един момент става смапарско. Разреждането с текст (смислен) е хубав начин да предотвратиш голямото повторение на ключови думи. Успехи.Frik каза:Всъшност къде трябва да разположа ключовите думи, за да има най-голям ефект: Meta Description, Meta Keywords и...
Аз питах за преведени правилата и условията на ползване, така както са в Гоогле, но няма значение... Благодаря ти все пак...Blinky каза:Форума е фрашкан с това. Тук може да прочетеш супер много неща за това което питаш. Ако пречетеш цялата SEO секция, ще ти се изяснят много неща. Там има правилата, за които ти питаш. :wink:
Blinky каза:И си мисля че Google нямат правила, къде да седят ключовите думи, има сайтове който нямат ключови думи в TITLE-а, но излизат за даден кeyword. Страното че тези думи са много забити в контента.