dnc
Well-Known Member
От: Успокойте Топката или Тези с Кредитите ще Загазят...
Ох....колега имаш ли фирмена сметка в някоя банка и ако ДА, колко ти е таксата обслужване на фирмената сметка на месец?
Системата няма да се срути, стига сте драматизирали. Защо това се случва със банки собственост на родни олигарси, а не се случи с някое представителство на международна банка?
Аз се дразня от няколко неща:
1. Държавата не се намеси когато трябва за да парира всичко. Трябваше НЕ ДА ТЕГЛИ пари от КТБ, а да вкара още пари в нея като депозит.
2. За 2-ри път през последните години Държавата (демек аз ти и всички други хора) ще подпомага една и съща банка. От какъв зор? Ми та те така ще почнат да си правят каквото си искат.
3. Постоянно се говори за фалити, а реално няма такава опасност. Що на никой не му стиска да излезе и да каже:
- ПИБ има толкова пари раздадени като кредити, от тях към този момент токова се погасяват редовно
- Има едикакви си инвестиции в едикакво си на стойност едиколко
- Разходите на банката на месец са:
- Приходите на месец са:
и още десетки отговори... Да кажат колко стотици хиляди левове правят само от дребни таксички - 20 стотинки теглене от банкомат, 1 лев на месец за това че имате карта незнам си колко за незнам си какво... Това няма да се случи никога защото народа ще разбере как го ограбват! Що не кажат колко са заплатите на изпълнителните директори? И още, и още, и още...
4. Дразня се, че има хора които призовават за защита на банките, а това е ГРЕШНО! Банките трябва да бъдат мачкани, много мачкани защото са ЗЛИ! Те задушават хората и КРАДАТ от хората. А родните банки са много добри в обирането на народа. Погледнете ипотечните кредити в Германия - после и в България. Намерете разликата.
А и като за финал, македонската банка на същите тия 2-ма господа собственици на ПИБ, има много по-изгодни условия за всички видове кредити.
Ох....колега имаш ли фирмена сметка в някоя банка и ако ДА, колко ти е таксата обслужване на фирмената сметка на месец?