От: Успяхте ли да докарате печеливш трафик с AdWords?
Не знам какви са ти аргументите, но май не си разбрал, че някои може да дава повече и пак да не те измести. За Google Search, става въпрос, за Yahoo i MSN нещата са по-различни.
Жалкото в случая е, че валидни мнения и коментари се приемат с такава злоба и заядливост, а даже преминават в лични обиди и нападки.
Явно ако някои иска да говори, пише и научи нещо повече за PPC, тук не е мястото.
Айде останете си със здраве и бъдете малко по-позитивни и толерантни.
Дам ... направо ме разсмяхте с последните два поста, ама много сте смешни. Ама дървените философи много Хаха във форума всеки може да каже каквото си иска и да стряска малките. Се едно в тази твоята ниша няма да има някой дето ще даде с 20 цента повече и няма да ти падне трафика, оттам ще трябва да увеличиш и ще ти падне РОИ. И качеството е за това колко ти е мин бида бате, а не колко ще плащаш за клик.
Аз мога да те оборя със аргументи а ти си изтрелял нещо прочетено в някоя книга за 79$ дето си я дръпнал фрее.
Резулата от твоя пост ще бъде, че няколко човека ще се набутат по 100$.
Иначе coolice, с тебе се знаем бате, ако ти кажеш нещо за ППЦ аз слушам.
Не знам какви са ти аргументите, но май не си разбрал, че някои може да дава повече и пак да не те измести. За Google Search, става въпрос, за Yahoo i MSN нещата са по-различни.
Жалкото в случая е, че валидни мнения и коментари се приемат с такава злоба и заядливост, а даже преминават в лични обиди и нападки.
Явно ако някои иска да говори, пише и научи нещо повече за PPC, тук не е мястото.
Айде останете си със здраве и бъдете малко по-позитивни и толерантни.