predpriema4
Banned
Здравейте маняци, днес се прибирам от работа и влизам да проверя какво става по фейк профилите да шеарна някоя снимка и какво да видя , Акаънтът ви е забранен , това просто като го видях първият момент не повярвах защото профилът е стар на около 2 години мисля и е минал през всякакви разпознавания, помислих си че съм сгрешил паролите нещо и пробрах втори път и на третият вече запалих цигара да помисля, дори не съм правил нищо особено скоро а вчера си влизах без проблеми.
Сега ще кача няколко снимки стъпка по стъпка какво се случва, искат ми да кача някакви лични документи за разпознаване, а се сещате че това няма как да стане в този случай. Е въпросът ми е ако някой може да помогне да си върна профилът ще съм му много благодарен и разбира се ще се реванширам било то някаква сума пари било то трафик или каквото там се сещате мога да съм ви от полза.
Сега ще кача няколко снимки стъпка по стъпка какво се случва, искат ми да кача някакви лични документи за разпознаване, а се сещате че това няма как да стане в този случай. Е въпросът ми е ако някой може да помогне да си върна профилът ще съм му много благодарен и разбира се ще се реванширам било то някаква сума пари било то трафик или каквото там се сещате мога да съм ви от полза.