djokando83
Active Member
Колеги, да няма някакъв нов ъпдейт във фейса.. .гледам всеки ден групите ми намаляват като брой посетители. . някой за седмица с над 1-2000 човека?
Точно така, но само ако никога не са посещавали групата.Всички разбраха за този ъпдейт, само ти не си чул. Трият всички членове на групите, които са вкарани в групата без да им е изискано съгласие в миналото.
смятай, щом изчезват по 1000-2000 на ден с каква паплач е пълна групата ще намалее спамерската схема.Точно така, но само ако никога не са посещавали групата.
На мене ми изчезнаха 3000 еднократно. Лично аз се радвам, защото така остават само членове с повече ангажираност... ако вярваме на олигофренските алгоритми на Фейсбуксмятай, щом изчезват по 1000-2000 на ден с каква паплач е пълна групата ще намалее спамерската схема.
С рекламаА какъв вариант остава в момента за добавяне на хора в групи - разбира се, с молба за присъединяване, която те трябва да приемат?
Фейсбук не позволява да се рекламира фейсбук в трафик реклама. С две думи ташак работа. Трябва да правиш някакви увлекателни публикации в които да е линка на групата и евентуално ако някой цъкне "Прочети повече" да види линка и да влезе. Но, като качиш и някоя картинка на публикацията. Хората харесват картинката и ефекта е никакъв. 100$ реклама в фейсбук се сравняват на от 250 до 300 присъединени човека - ако аудиторията е супер таргет като моята и на djokando. Моля без фейсбук маркетинг експерти, защото съм заплащал вече и на агенция ефекта беше същия който си правя и аз самия.С реклама