mivanov Member Рейтинг - 100% 8 0 0 30 Юли 2019 #101 Само през м. Август: 5 публикации дневно за един месец - 200лв. За допълнителна информация ми пишете на лично съобщение
Само през м. Август: 5 публикации дневно за един месец - 200лв. За допълнителна информация ми пишете на лично съобщение
mivanov Member Рейтинг - 100% 8 0 0 31 Юли 2019 #102 При правилно подбрани линкове, резултатите са отлични! Прикачам снимки на статистика на линкове от последните 2-3 дни, тъй като получих доста запитвания относно рийч и посещения. Все още имам свободни часове, ако проявявате интерес ми пишете на лично съобщение! Както сами виждате от анализите, резултатите от посещения са между над 2 500 и 14 000 от ЕДНА публикация.
При правилно подбрани линкове, резултатите са отлични! Прикачам снимки на статистика на линкове от последните 2-3 дни, тъй като получих доста запитвания относно рийч и посещения. Все още имам свободни часове, ако проявявате интерес ми пишете на лично съобщение! Както сами виждате от анализите, резултатите от посещения са между над 2 500 и 14 000 от ЕДНА публикация.
А Ана Икономова New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Август 2019 #103 Здравейте, Може ли да ми изпратите информация за аудиторията (пол, възраст, интереси и тн), както и за свободните часове
Здравейте, Може ли да ми изпратите информация за аудиторията (пол, възраст, интереси и тн), както и за свободните часове
mivanov Member Рейтинг - 100% 8 0 0 4 Септември 2019 #106 Нови и по-ниски цени през м. Септември Информация на лично съобщение