Ами да си имаме доверие тогава или ми върни парите или ми дай профилите.Не карам никой да се доверява имам си клиенти и работя с тях както и с нови друго който ми пишат.
Ами да си имаме доверие тогава или ми върни парите или ми дай профилите.Не карам никой да се доверява имам си клиенти и работя с тях както и с нови друго който ми пишат.
Да ще ти ги дам, макар че не заслужаваш получи 5 профила и си сменил паролите даже. И си нагал и си си искаш другите два.Ами да си имаме доверие тогава или ми върни парите или ми дай профилите.
Изпратени!Чакам още три профила аз платени още от миналия месец още ... Писах ви преди няколко дни - нямам отговор .
Горе долу и на мен същата работа . Обеща ми три женски даде ми един и от там яка реклами. Поне ми е близо. Май, като минавам през Асеновград ще го търся и ще го намеря ми върне парите. Не , че е сума ама да му е за урок.Виж са педал нещастен. Явно преебваш и мен и други хора с профили. На мен ми продаде 6 профила, от които трябваше да има и женски... Такъв няма, блокираха 5 от тях с лека активност, даже спам не съм правил!
Сега върха на сладоледа е да си влизаш в един от вече продадените профили и да си правиш страници и реклами през него, веднага влизай в е тоя профил, както си влизал до сега [email protected], и разкарай тая шибана страница на VVshoping, че ще ти еба путката майна мангалска
Е от пет профила които ти платих ми даде само три ? Колко месеца да чакам за другите два ?Не аз няма да се занимавам просто са палячовци и не знаят как да използват профили после са били заключени лелеле да плачат колкото искат
Да ти имам късмета. На мен ми даде, ама ги изпоблокираха ФБ и веднага след тях и мой фалшиви напълно развити развити и за капак и моя личен. Така, че радвай сеМина месец и аз си чакам платените профили. Жалко.
От автора на темата ли? Ако не даде някакви отговори, ще бъде баннат, защото гледам доста хора е завлякъл.Мина месец и аз си чакам платените профили. Жалко.