CODEXGIGAS
Active Member
Имам три независими акаунта в фейсбук , които са администратори на една група. И в случая като публикувам в групата - фейсбук директно блокират акаунтите. Първо беше с текстове. Помислих , че текстовете не им отговарят на политиката - нищо общо. Текстовете нямат проблеми. Изгърмя единия профил с 30 дневен бан. След това реших да напиша почти същия текст , но разместен и шифрован. Използвах български букви и латински букви , които успяват да заместят българските - примерно C и C , З и Тройка. Бум изгърмя и другия профил за 1 месец. След това реших вместо да пиша - да говоря , направих един видео клип след 48 часа от другите банове , качих го от друг акаунт и БУУММ с 30 дни. Не знам какво им става на тия изроди ама блокират всичко наред за нищо. Сега им писах съпрот обратно на тяхната велика цел и психология. Казах им , че съм много наранен , боли ме и съм започнал да ходя на психолог заради това , че ме блокират за нищо , сега ще видим какво ще ми отговорят. Някой имал ли е такива проблеми ? А , някой ако е имал такива проблеми - как се е справил с тях ?
Доста смешно се получава , защото всичко ми отговаря на политиките им или там фейсбук комюнити , а ме блокират. Супер странно е всичко това , което се случва. Акаунтите са в различни устройства и различни ИП-та , което също не е проблем.
Дали просто тия шибаняци не са си бъгнали здраво секюрити системата ?
Доста смешно се получава , защото всичко ми отговаря на политиките им или там фейсбук комюнити , а ме блокират. Супер странно е всичко това , което се случва. Акаунтите са в различни устройства и различни ИП-та , което също не е проблем.
Дали просто тия шибаняци не са си бъгнали здраво секюрити системата ?