Здравейте, направих група за обяви купувам продавам подарявам, но главния въпрос е как тази група да стане по популярна и да събира повече потребители в нея до момента са над 1 000.
Така де, за да стане популярна трабва да има вътре членове които да публикуват, както и също трябва да има хора, за да идват повече членове натурално. Става трудно естествено, но няма друг начин
Всички потребители от търсачката ли идват.
Не съм запознат много много, но групата я направих Затворена, като одобря някой потребител дали неговите приятели виждат, че е се е добавил в групата
Така де, за да стане популярна трабва да има вътре членове които да публикуват, както и също трябва да има хора, за да идват повече членове натурално. Става трудно естествено, но няма друг начин
Имам групи - докато не минат 5000-6000 души никой не идва сам или са единични случаи. За мен всичко идва от търсачката.
Ако я направиш отворена може и при по-малък брой членове да има присъединяващи се. Вси пак хората виждат къде какво публикуват приятелите им. Ама като е затворена губиш този канал.
дали продава групата няма как да знам, но виждам че се качват постоянно нови обяви от различни потребители. Ще я направя публична групата дакота набере скорост