Едва ли точно те ще се изплашат от адвокат. Такива корпорации са подплатени с такива адвокати, каквито не можем да си представим.Здравейте, колега само да се похваля 6 месеца борба със Фейсбук днес ми върнаха профила след като им писах че ще се свържа с адвокат и всичко бе точно
Къде пита това? На кой мейл? Едва ли адвокатското сплашване ги е сдухало, те имат сигурно един малък град с адвокати, защото са си издънки и поне да могат да минимизират някакви глоби, такси и други наказателни постановления.Здравейте, колега само да се похваля 6 месеца борба със Фейсбук днес ми върнаха профила след като им писах че ще се свържа с адвокат и всичко бе точно
Така е спор няма но .. от какво друго като сто пъти им писах имам и доказателства и всичко че аз нямам вина за дадена снимка че не съм я качвал аз ?! И 6 месеца без успехЕдва ли точно те ще се изплашат от адвокат. Такива корпорации са подплатени с такива адвокати, каквито не можем да си представим.
от там където ти дадох и на теб да им пишеш нищо по сложно не съм правилКъде пита това? На кой мейл? Едва ли адвокатското сплашване ги е сдухало, те имат сигурно един малък град с адвокати, защото са си издънки и поне да могат да минимизират някакви глоби, такси и други наказателни постановления.
Да. Въпросът е аз какво да им пиша. Че им е бъгава антиспам системата? И че просто са ми цъкнали профила, защото IA им не струва. Я дай нещо по-конкретно на лично, интересно ми е кой мейл си атакувал най-вече.Така е спор няма но .. от какво друго като сто пъти им писах имам и доказателства и всичко че аз нямам вина за дадена снимка че не съм я качвал аз ?! И 6 месеца без успех
По късно довечера ще ти пиша че съм от тел сега и няма как аз нали то бях давал нещоДа. Въпросът е аз какво да им пиша. Че им е бъгава антиспам системата? И че просто са ми цъкнали профила, защото IA им не струва. Я дай нещо по-конкретно на лично, интересно ми е кой мейл си атакувал най-вече.