Имаш лс.Може ли цена и линкове на страниците.
Всеки си решава за колко да продаде аз лично съм доволна от него дори след като ми обеща да взема страница на въпросната цена се отказах поради лични причини след това попитах за друга страница на ниска цена и той ми намери Всичко е точно взех от заем от форума и след няколко дена ще върна заема всичко е въпрос на риск ако не рискуваш няма да разбереш дали си струва когато съм доволна не мога да си замълча той е точен и коректен още в началото се съгласи да ме добави преди превода и видя че всичко е точно със сигурност вече си имаме доверие и преди да съм добавена ще вземам страници изразявам мнение никой не е длъжен да се съгласява с мен и аз лично бих се обидила че не съм получила отговор не е приятно но няма да спомена кое ме е засегналоЪп, Ъц , Пръц.....
Абе хора стегнете се малко, ако ще продавате ли, бизнес ли ще правите .
Въпросният господин при първите 3 страници, които продаваше и ми ги изпрати не получи никаъв отговор понеже не мисля ,че съм длъжен когато нещо , на което стоиността му е в пъти по-голяма от качеството трябва да занимавам и обяснявам на човека отсреща ,че се опитва да намери рибаци....
Същият този господин "се разсърди" , че не съм му бил дал никъв отговор като в детската градина.
Провокиран от позитивният коментар на друг човек от форума, след като автора на темата обяви ,че е пуснал нови страници , реших да му пиша отново за новите страници, но видиш ли линкове тъй и тъй нема братче.
Абе "брат" верно ,че не си длъжен на никой, ама вземи се научи как се бачка с хора минали детската.
Извинявай , ама се включваш със 6 реда дето нямат нищо общо с това дето съм написал.Всеки си решава за колко да продаде аз лично съм доволна от него дори след като ми обеща да взема страница на въпросната цена се отказах поради лични причини след това попитах за друга страница на ниска цена и той ми намери Всичко е точно взех от заем от форума и след няколко дена ще върна заема всичко е въпрос на риск ако не рискуваш няма да разбереш дали си струва когато съм доволна не мога да си замълча той е точен и коректен още в началото се съгласи да ме добави преди превода и видя че всичко е точно със сигурност вече си имаме доверие и преди да съм добавена ще вземам страници изразявам мнение никой не е длъжен да се съгласява с мен и аз лично бих се обидила че не съм получила отговор не е приятно но няма да спомена кое ме е засегнало
Както ти изрази мнение така и аз не съм адвокат като съм доволна лошо мнение ли да оставяИзвинявай , ама се включваш със 6 реда дето нямат нищо общо с това дето съм написал.
пс: Поприцип в тоя "казус" адвокат не е нужен
даже незнам защо водим този разговор с теб.. Тука не е ставало въпрос ти от кой си взимала пари назаем и дали човека е коректен при сделка или не (такова нещо не съм коментирал) . Просто се включваш безмислено, и оправдаваш някой в нещо , в което не е набеден.Както ти изрази мнение така и аз не съм адвокат като съм доволна лошо мнение ли да оставя
Купила съм от него и съм доволна за това изразих мнение няма нужда повече да водим този разговор нямам нищо против теб изказах само мнениедаже незнам защо водим този разговор с теб.. Тука не е ставало въпрос ти от кой си взимала пари назаем и дали човека е коректен при сделка или не (такова нещо не съм коментирал) . Просто се включваш безмислено, и оправдаваш някой в нещо , в което не е набеден.
Скоро ще взема от него няма да съжалявате!Ъп