всъщност ..... жена ми там я срещнах...Аз го помня, беше голяма зарибявка
Аз моята на още по-абсурдно място, ма няма да издавамвсъщност ..... жена ми там я срещнах...
само мога да предполагам... или елмаз , bgdataАз моята на още по-абсурдно място, ма няма да издавам
Там ще има промени, доколкото съм запознат. Ще дам инфо по натам.а клубовете на Дир.БГ помните ли? Все още съществуват като архив ...
клубове, фен клубове, хоби, развлечения, спорт, политика, форум за дискусии
Клубове и форуми за дискусииclubs.dir.bg
убеден съм , че повечето хора тук не са и чували за споменатите от теб именаMirc, ICQ, Napster, AltaVista, MSN, Dailup connection, Winamp, Netscape......много преди Guvech, Sladur, data.bg...
Хубави времена.
Там ще има промени, доколкото съм запознат. Ще дам инфо по натам.
top.bg изтърва тц тцMirc, ICQ, Napster, AltaVista, MSN, Dailup connection, Winamp, Netscape......много преди Guvech, Sladur, data.bg...
Хубави времена.
Там ще има промени, доколкото съм запознат. Ще дам инфо по натам.
и free.evro.net , free.techno-link.com сега се зачетов в клубовете на дир.бг кога започна войната между фрий сървъритеtop.bg изтърва тц тц
Не влизах там много.top.bg изтърва тц тц
Жестока свалка беше.ASL, PLS
аз ползвам за заглавна страница това https://cmapm.infoНе влизах там много.
В бг-то си имаше класики.
Ако ви е хванало носталгия, тук може би ще намерите нещо старо:
Start.bg стартирай в мрежата
Българският интернет каталог. Вашият уеб навигатор за бизнес, финанси, банки, автомобили, телевизия, кино, спорт, футбол, наука, интернет, компютри, култура и изкуство, хороскопи, запознанства, мода и стил, животни, образование, техника, общество, туризъмstart.bg
От много време не е търпяло редакция и може да има антични сайтове от онова време.
Абе имаше и мирк срещи си спомням. И то големи. Не успях да стигна до там, но мои приятели ходеха.Така се започваше. И после колко тенекии имаше вързани...
Да се правя на жена само в бг-мамата съм го пробвал.какви спомени ме налегнаха само.... ето една моя тема в един форум след която последваха 15 000 отговора
п.пс Намерих я в web.archive.org
Виж файлът 28342
че тенекии имаше - вярно е , но тогава времената бяха други и хората не бяха така овълчени.... правихме сбирки на някой канал , ходехме по заведения , екскурзии и т.н. Преди да срещна жена ми в irc.hit.bg съм овършал де що женско имаше в чата , но човек когато срещне съдбата си забравя за всичко странично. Факт е, че вече 21 години сме щастливо семейство и тръпката е същата като в началото !Така се започваше. И после колко тенекии имаше вързани...