мен още не саДа се правя на жена само в бг-мамата съм го пробвал.
Много бързо ме фанаха.
човек живее с надеждите за бъдещето , но се кефи и мед му капе от сърцето за миналото - особенно когато е било щастливо!
Аз много по-късно се регнах там. Преди това MySpace имах някакво акаунтче, но несериозна работа ми беше там присъствието. Нямаше нещо много добро по онова време и голяма дупка беше в БГ между мирк и фейсбук, имаше някакво недуразумение като MySpace и тук таме доста се пишеш по форумите - общите най-вече на дир.бг, абв.бг, дата.бг. На хората им се социализираше и тогава.а пък когато си направих първата регистрация във фейсбук 2008 година се бях зарибил яко по FarmView щом в 4 през нощта ставах да храня овце и кокошки...
А бе заеби. В ICQ си имаше бая пичета загорелиголяма дупка беше в БГ между мирк и фейсбук
в датата най добрата секция беше +18 Воайорство до безкрай... сега от време на време форума го пускат онлайни нямам идея на какво се дължи това, нали го купиха една голяма медийна група.Аз много по-късно се регнах там. Преди това MySpace имах някакво акаунтче, но несериозна работа ми беше там присъствието. Нямаше нещо много добро по онова време и голяма дупка беше в БГ между мирк и фейсбук, имаше някакво недуразумение като MySpace и тук таме доста се пишеш по форумите - общите най-вече на дир.бг, абв.бг, дата.бг. На хората им се социализираше и тогава.
Да, купиха го, но май не го развиват. Нали за АБВ става дума?в датата най добрата секция беше +18 Воайорство до безкрай... сега от време на време форума го пускат онлайни нямам идея на какво се дължи това, нали го купиха една голяма медийна група.
Играл съм я на Правец с монитор ЮностА колко от вас са играли Каратека на Правец
аз моята не, но чужди много срещнах там. Беше като Тиндър с текстов интерфейсвсъщност ..... жена ми там я срещнах...
остава да питаш и колко са отслужили казарма преди 2001-ваА колко от вас са играли Каратека на Правец
Може и 10г преди 2001остава да питаш и колко са отслужили казарма преди 2001-ва