Момент, та какъв точно е проблема да се направи един договор? Какви спекулации видя? Ако ми кажеш...16-тия поред проект ли, щото другите не са реализирани? Намерете си нормална работа и си ги финансирайте. Sugardaddy си търсите само. То големите тайни, спекулации, че някой ще ви излъже, че ще ви отнеме проекта, големи защити, адвокати, големи уговорки, фалшифи профили, следене и разлседване кой кой е и сумати и глупости. Звучите параноично.
Не ме занимавай повече.Момент, та какъв точно е проблема да се направи един договор? Какви спекулации видя? Ако ми кажеш...
Еми без пари колко мислиш, че са пуснати? Там идеите за сайтове и подобни - ами да и те имаха шанс, но трябват пари. Специално идеята за олиото си остава добра. Печалбата е над 200% но там става въпро за изключително много пари.Колко от изброените по-горе проекти са били завършени и пуснати на пазара?
Един вид как изглежда бизнес портфолиото ти досега?
Отношението ми е реципрочно.Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Първо, ако не можеш да намериш/ събереш 1000 лв. за инвестиция на проект, който очакваш да се превърне в успешен, по-добре не се занимавай.
Второ, отношението ти е меко казано грубо и граничещо с това на 16-годишен тийнейджър, недоволен от заобикалящия го свят.
Трето, няма как да получиш подпомагане, ако не изложиш аргументиран план за действие.
Четвърто, шубе те.
Пето, колегата горе е пуснал куп теми, от които става ясно, че днес имаш идея и желание, но утре не се знае в какво настроение ще се събудиш.
Нищо лично. Във форума има хора, които веднага ще се отзоват и ще ти дадат нужните финанси, но поне се обоснови и кажи за какво точно става дума. Не гледай на света с презрение и не намесвай "бАлгарската работа", защото тук наистина има хора, които ще инвестират, ама не и при такова представяне.
Не съм казвал такова нещо. Не съм и имал интерес към проекта ти. Ти почна да ми пишеш бележки. Аз ти отговарях от любезност и един вид лаф-моабет да става.Еми без пари колко мислиш, че са пуснати? Там идеите за сайтове и подобни - ами да и те имаха шанс, но трябват пари. Специално идеята за олиото си остава добра. Печалбата е над 200% но там става въпро за изключително много пари.
Но все пак, това че не съм тръгнал да реализирам нещо, какво? Ти искаш някой който вече е успял? Той ли ще търси финансиране, хахаха...
Като сме тръгнали така - ок. Писахме си, накрая ми каза, че не си бил толкова платежоспособен...
Като не си имал интерес защо ми писа? И аз не съм дребнав човек, няма да тръгна като тоя скай да ровя теми на някой от преди години.Не съм казвал такова нещо. Не съм и имал интерес към проекта ти. Ти почна да ми пишеш бележки. Аз ти отговарях от любезност и един вид лаф-моабет да става.
Ама тебе верно те хапе коня. Я погледни кой на кого почна да пише. Да не поствам лична комуникация тука да се види как продължи да ме спамиш дълго след като спрях да ти отговарям.Като не си имал интерес защо ми писа? ...
Не, дяволахикс. Страшилище то на всички кепчи искаше да му вземем бмв тройкаАбе това не е ли същия , дето искаше съфинансиране да си купи бмв преди 3 години?
Ако взема под нааем за два часа един костюм Д§Г и един ролекс, италиански обувки, направя си бизнес прическа по успешен тип ли ще съм отколкото да се появя с един ЛОГГ суичър, нюлайф кецове и втора употреба спортен панталон Пиер Карден?
Видях фотошопски филтри.Интересно ми е - видяхте ли нещо в снимката, която ви качих?
Говоря за тази с еленчетата, да ви видя мисленето. Не за друго. Ако ти говориш за нея, тя е с просто един филтър, но аз я пуснах да ви видя мисленето. И вие да видите моето и дали виждате какво съм вложил в тази проста снимка, която съм я правил аз.Видях фотошопски филтри.
От тия дето се ползват кога немаш бюджет за рисунки и се налага да омацаш някоя снимка белким замяза на ръчна изработка.