Става за фирмени сметки. Как точно е ПО-ОК? Сравнявайки го с банки, примерно. И оферта ли е да се върже към банка?
Пейсера имат сметки в доста БГ банки. Аз бавно и славно си прехвърлих всички фирмени пари от БГ банкито към тях. Захранваш си от твоята сметка в БГ банка по пейсера личния ти IBAN (който е в Пощенска) или ако имаш сметка в банка в която имат и те, захранваш по техен IBAN с някакво си основание там.
Нямаш месечна такса.
SEPA превод 0.15 евро (това преди беше огромен +, днес гледах тарифата на банката ми в БГ и все още въпреки ЕУ историята пак са цапнали няква такса от 5 лева за SEPA превод, как въобще им позволяват все още и 5 лева им е много...).
Още се чудя за картата. Може
@erosbg да каже какви са таксите. Ако плащам примерно ФБ реклами (т.е. плащане на ПОС в чужбина, бг чорбаджията ме цака 0.50лв.
+ 0.5%) На ден като заминават по 900 долара за реклама едни 4,5 долара им давам на ден?!?? Откъде накъде...
Онлайн системата им не е от най-готините. Поне мен ме дразни. Не е Revolut откъм usability, но е ОК. Няма какво толкова да искам от подобна услуга. Верификацията е малко досадна. То са едни Skype видео разговори, ама покажи си личната карта, ама покажи си гъза, но е еднокранто и минава. В крайна сметка всичко става онлайн и paperless.
2FA има чрез mobile app и/или SMS.
Превалутира на по-добър курс от това, което банките са ми предлагали. Конкретно за евро и когато имаш преводи по над 5-10к са още по-изгодни курсите. На няколко "нива" са, колкото повече пари, толкова по-добър курс.
Това се сещам засега.