Все още не предлагат тази услуга,но работят по въпроса.Предполагам има и други начини да се извърши плащане към бюджета-кеш,банков превод,с карта?- Revolut има и безплатен план за бизнес.
- А плащанията към бюджета как ги правите с тая paysera?
Не знам дали е права, защото самите пейсера препоръчват да се прави... Но това беше преди да имат български IBAN!Счетоводителката ми каза,че не е необходимо декларирането пред БНБ,понеже е виртуална банка.
Вече се смених към пей сера, няма такси месечни единствено да си захраня сметката,аз я захранвам с ипей или изипей,окло 1-2лв такса,и като правя превод може би до лев ще е,другия месец ще мога да кажа.За разлика от банките в БГ дето се ебават както си искат и ти взимат безбожни такси, мисля, че е добра оферта.
Захранете я от личната си сметка с такса 1лвКак най евтино захранвате фирмените си сметки в Paysera? При превод на 2000лв. чрез Easypay или Epay таксата е 8 лв...
Е как от лична сметка, парите са в касата на фирмата... какво ще правят в личната сметка...Захранете я от личната си сметка с такса 1лв
Ами отиваш в пощенска банка и ги внасяш с/у такса от 8 лв.Аз си ги вкарвам през ипей в сметката там и после превеждам на фирмата-0.80лв такса.Е как от лична сметка, парите са в касата на фирмата... какво ще правят в личната сметка...
Може, ама с официални документи - човека дава кредит или отпуска парична помощ на фирмата, тя му издава документ, с който това става официално, защото иначе трудно се обяснява какво се е правело и фирмата се ангажира да ги върне под една или друга форма да ги върне, най-често пак с пари. Иначе да си пълниш фирмената сметката, после да си теглиш, не знам си какво. Счетоводителят много ще се зарадва после.Е как от лична сметка, парите са в касата на фирмата... какво ще правят в личната сметка...
Към НАП, може да се плати и с карта. Пей сера предлагат фирмена карта с/у такса от 7 евро. И плащането към бюджета е готово. Но не им знам колко такси взимат когато се плаща с карта.Те не ми предоставиха възможността да я използвам.Как правите фирмени плащания към бюджета с PaySera като те не позволяват такива? Аз се сещам вариант, но той е със солени такси за всяко нареждане.
Плащане в магазини извън ЕС в друга валута | 0,10 EUR + 1,20 %* |
Провери май пост, аз след разочарованието на сера, и почти никакви иновативни методи и услуги за плащане и получаване на плащане, които не предлагат, май пост са ми добра оферта за момента, и преводите са само 0,80лв, а не като при серата 1 евро.
Плащане в магазини извън ЕС в друга валута 0,10 EUR + 1,20 %* Такси за Paysera разплащателна карта
Paysera разплащателна карта в евро. Без такса за плащане в е-магазини и търговски обекти в ЕС. Фиксирана такса за теглене на банкомат. С вградена NFC технология за безконтактни плащания и възможност за активиране на 3D-secure за сигурни онлайн плащанияwww.paysera.bg
Мен лично точно тези 1.2% не ме устройват, затова все още се чудя къде да прехвърля фирмената сметка/карта.
Към НАП, може да се плати и с карта. Пей сера предлагат фирмена карта с/у такса от 7 евро. И плащането към бюджета е готово. Но не им знам колко такси взимат когато се плаща с карта.Те не ми предоставиха възможността да я използвам.
Не. От профила си в сайта на НАП. Има преглед на задължения с възможност за плащане, и там си избираш, кой задължения искаш да покриеш и те отвежда за плащане с карта или с ипей.С картата на банкомат ли се има предвид, че може да се плаща към бюджета или?
Не. От профила си в сайта на НАП. Има преглед на задължения с възможност за плащане, и там си избираш, кой задължения искаш да покриеш и те отвежда за плащане с карта или с ипей.