Фирмен и личен PayPal

Vasil1

New Member
Здравейте,

Съдружник съм в ЕООД (не собственик), мога ли в Pypal моя личен акаунт да го ъпгрейдна до бизнес акаунт на името на ЕООД-то?
Благодаря предваритвлно.
 
Благодаря за отговора, мисля,че не съм задал правилно въпроса, като съсобственик(не съм управител) в ЕООД мога ли аз да наравя нов биснес акаунт в Paypal с данните на ЕООД-то?
 
Май само МОЛ може 🤔
 
Не е МОЛ, съдружник е..
 
Не е МОЛ, съдружник е..
Ясно, тогава не съм много сигурен, че би могло.


Бих попитам, но мисля, че ще искат документи, на които да са фигурира името на фирмата с името на човека, който я представлява. И може би там би имало проблеми. ;)
 
Благодаря, за отговорите.
Ще се свържа с paypal да питам, но имам някои не ясноти дали LTD=ЕООД има ли съдружници в LTD и как еправилно да се каже МОЛ на английски, за да могат да ме разберат от съпорта.
 
ЕООД. Няма съдружници
 
ООД да, ЕООД няма
Е как да няма, като май всички ги виждаме? Ти Ок ли си с това, което се случва? Колко повече от 20 години без класиране на какъвто и да е международен формат?
 
Айде по сериозно

 
Айде по сериозно

Айде сега. Много добре ме разбра.
Всички се тупат по гърдите, че били футболни фенове и футболно ангажирани. Само, че нивото е сведено до под ниво на Фароьрските острови.
Там някъде, съгласен ли си?
Добре, те нека да си играят игричките, но да се развива българския футбол. Но не се случва.
 
офффф тривръкцията дето бърка дефа, е това, че еоод-то има съдружник... но един! и това е самият МОЛ - управител и едноличен собственик на капитала, па кат станат двама пищенгясите, то се преобразува в оод, където пък минимума е да са двама..
Един вид, собственика на еоод може и да не е управител, може да си назначи друг управител, но той не може да стане съдружник на КАПИТАЛА, капитала е собсвеност на единственият съдружник, който в случая е инициатора на еоод-то, па дали е управител или не, това вече е друга бира. Па те могат по вътрешна линия да си се направят и 200 съдружника, ама кат дое време за делчо порязов, тие съдръжниците всичките остават порязани, а г-н Делчо взима целия капитал ахаха т.е на прост език - може да има 100 съдружника, но капитала има само един собственик, и това е съдружника...АМА не друг, а самия той - собственика 😆
Така че пича май са го врътнали нещо.. 🤔
 
Чей, че пак нищо няма да разбере... т.е. УПРАВИТЕЛ и СЪДРУЖНИК може да е един човек, може и да са ДВАМА, но СОБСТВЕНИК, може да е само ЕДИН. Тоест няма как да има двама съдружника, щото съдружник/ци означава - собственик/ци на капитала, а в случая е възможно да бъде само собственика - един

Са дали е по-добре 🤔

Или да пробвам пак 😂
 
Нищо ли не отхапа агейн 😬

Да пробвам с картинки? Нали там ти е силата 😝
 

Горе