Фитнес сайт

vlado520bmw

New Member
Начална цена 70лв. Всяка следваща стъпка 5лв. Ще помоля този път да се разберем като разумни хора, а не като хейтъри. Да пишат само хора които имат интерес към сайта. Хоста и домейна са на супер хостинг. Статиите са авторски затова започвам с 70лв. Има 46 статии средно по 3лв на статия.<br /><br /> Домейн Име | URL: hardcore-bg.com<br /><br />Приблизителна Цена: 100лв<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 28.10.2011 28.10.2012<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Импресии на Месец:: 1000<br /><br />Регистрирани Потребители: Във форума до 20<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: Безплатен / GPL<br /><br />Начини на Плащане: ИБАН<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
От: Фитнес сайт

Пак ли ти? Не те ли баннаха вече, заради многобройните обиди от миналата тема?
 
От: Фитнес сайт

Казах само по темата. По-горе съм писал само хора с интерес да пишат ти сега кво искаш пак ли да почваме да се псуваме а ?!?! айде гледай си работата и ме остави на мира и не ми пиши в темата ако обичаш!
 
От: Фитнес сайт

По-темата щом казваш. Каква монетизация може да има сайта, като от адсенса има бан ? По коя дума/и фраза/и е оптимизиран и какво seo е правено най-вече off page ме интересува.
 
От: Фитнес сайт

По-темата щом казваш. Каква монетизация може да има сайта, като от адсенса има бан ? По коя дума/и фраза/и е оптимизиран и какво seo е правено най-вече off page ме интересува.

Бан от адсенс мисля, че е за няколко месеца, но не съм сигурен така ми казаха. Иначе съм сложил плъгинг за сео и всяка статия, заглавие съм оптимизирал от там, не е кой знае какво и все още не дава резултати. Регистриран е в около 200 бг директории и 50 соц. мрежи.
 
От: Фитнес сайт

Има ли някаква оптимизация? Приходи? Ако има, макар че е баннат в адсенс, с коментар на цената, мога да се навия.

Предложи ми цена на лични и ще видим какво ще излезе.
 
От: Фитнес сайт

Домейна и хоста са запазени за купувач. Остана само съдържанието. Цена за всичките авторски статии - 45лв!!! Статиите са на тема Тренировки, Медикаменти, Здравословно хранене, Здраве, Джогинг, Фитнес за жени, Съвети за жени общо 43 статии
 
От: Фитнес сайт

Интересно е друго... как може да има такива хейтъри тук?!?! Не казвам всички ама определени хора само си врете мутрите там където не ви е работа! Завиждате ли за нещо кво?! Гледайте си вашите неща и несе занимавайте с другите! Така гоните хората и ги отблъсквате от тоя форум аз ако съм ще има бая бан и хич няма да жаля никого! И аз бях за бан, получих го ама вие вече се осирате много яко от злоба и нз още кви комплекси. МИСЛИТЕ СИ ЧЕ КАТО ХВАНЕТЕ НЯКОЙ ДА ГО РЪСИТЕ И НЯКОЙ ЩЕ НАПРАВИТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ДРУГИТЕ... ПФ АМИ ЛАЙНО ТАКОВА ТИ ДЕТО МИ ДАВАШ ОТРИЦАТЕЛНИ АКО СЕ ВИДИМ НА ЖИВО ДАЛИ НЯМА ДА СЕ НАСИРАШ В ГАЩИТЕ А?!?!
 
От: Фитнес сайт

Ами копирай ги да видиш какво ще последва. Има едно нещо Авторски права ама ти си разбирач и ги знаеш повече нещата!
 
От: Фитнес сайт

Първо не съм аз с лютеницата, това може да е майка ти докато е тече цикъла и второ я ти се покажи с твоята супер "кола" да я видим ква е хейтър малък!

Ясен си ми и ти - поредното комплексарче, решило, че от интернет се печели много и решило да слага рекламки на адсенс, но никой не му казал да не си цъка само по рекламките. И кой ти каза, че бана ти е за няколко месеца? От гугъл ти се обадиха ли? Майка ми няма нужда да намесваш, аз не съм говорил за твоята. Също така и за коли не съм говорил иначе щях да се пиша с ник nobreakpassatvw. За колата и лютеницата се сетих от тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29536 :)
 
От: Фитнес сайт

Поне сайта ми е полезен за малко или много хора. Вярно от начало мислех, че е лесно ама ти ми кажи ти като се роди ли беше научен на всичко а?! Покажи ти с какво си полезен на хората айде да те видим! Поне от сайта може да се научат много неща както за малки така и за големи хора. Знаеш ли какво е здравословно хранене? А знаеш ли какво е чрез някакви си упражнения да си повдигнеш духа и тонуса на тялото??? аз ще ти кажа че нищо не знаеш защото седиш и си водиш смотания си живот пред копютъра у вас и сигурно все още майкати и баща ти те хранят и само ядеш спиш сереш и седиш пред екрана за да се правиш на човек който може всичко !
 
От: Фитнес сайт

На тебе не ти ли омръзна да се излагаш в този форум? Виж само колко червени картона има под ника ти...Ако смяташ, че някой ще ти се върже от този форум много се лъжеш, още повече с глупостите които пишеш...? И тъй като темата е твоя /поне така претендираш/ може ли да те питам нещо? Какъв е този начин на плащане който си посочил "Начини на Плащане: ИБАН"? И още нещо това наистина ли си ти http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...9149811686_100000918047414_21296_868539_n.jpg :lol:
 
От: Фитнес сайт

И кво ми пука колко червени картона имам ??!? Кво ще стане ако станат и 5000 ??? Нали ти казах че ти си за хората тук! Тяхното мнение за теб е най-важното аз не се излагам, аз защитавам това което имам а ти за какво претендираш не мога да разбера?? Просто си мълчи и си стой във вас и прави това което си правил досега цял живот (както ти казах в по-горния пост) и не ми пиши в темата вече и статиите са уредени за продажба нека сега прасни се от яд копеленце!!! И не не съм аз това на снимката, но тъй като го гледам тоя едва ли ще можеш дори да му кажеш нещо защото си още дете разбираш ли ??? Хах ясно ми е че с тебе не можем да се разберем казах ти като искаш да ме видиш ще ти кажа как но и тогава няма да се навиеш а и защо да те шамаря и най-много да пиша обяснения после ??? заради едно лапе което не знае кво иска ли ??? Не няма смисъл затова по-добре спри да ми пишеш и ако мислиш че можеш да направиш добро впечатление на другите жестоко се лъжеш по-добре им извърти по една ТрЪба и тогава ще спечелиш твоите така желани положителни картончета... айде отивай да хапваш че майкати те вика в кухнята бебчо :d
 
От: Фитнес сайт

Що подплашихте човека та си изтри съдържанието от сайта, бре маскари :lol:
 

Горе