Фитнес сайт

От: Фитнес сайт

Все са влизали издухани типове в този форум ама този ми стана любим :) Даже си мислех да предложа да му купя бмв-то, но за момента реших, че не искам да си сменям ника. Виж "колега" с бмв-то, картоните под ника ти е система за репутация и колкото повече са толкова по прост е юзъра, който ги притежава....нещата са някак си правопропорционални - повече червено - по прост, по малко червено - по малко прост...разбираш ли....едва ли? Кое по точно защитаваш или какво точно имаш? Сайт ли, бмв ли или продаде бмв-то и плати да ти направят този така наречен сайт? За въпроса до лапето ако беше се разтърсил малко, щеше да видиш, че съм някак си 34 годишно лапе ама няма значение, аз си се чувствам млад въпреки това. Имал ли си случай когато някой се опитва да те обиди, а ти не само не се обиждаш ами и се забавляваш? Аз се чувствам така в момента - забавно ми е, все едно гледам някое улично псе да се търкаля в някоя мърша на пътя. Гледам я и си викам к`во пък глупавичко е - позволено му е...Ще ти го кажа кратко и ясно, че дори и ти да ме разбереш - БЪРКАЙ СИ ЛЮТЕНИЦАТА и не се занимавай вече със сайтове. :)
 
От: Фитнес сайт

Няма значение че си на 34 въпроса е че живееш с майка си ВСЕ ОЩЕ! И как го изчисли че червените картони означават това?? Значи ако сега 20 човека ти шибнем по 1 червен и ставаш духач така ли??? Нещо не мога да ти схвана "логиките и критериите" ... А за статиите казах че са продадени разбираш ли ?! А бмв-то кой е казал че се продава ??? Не разбра ли че ти си смешник а не аз покажи се кой си, докажи че си нещо повече от мен като си толкова отворен айде да те видим кво представляваш ;) Просто не ме интересува кво мислиш ти и за какъв се имаш разбираш ли ме правилно ??? Ако си мислиш че си нещо жестоко се лъжеш! Няма смисъл да се меря с теб защото се вижда кво лайно си всъщност ;) По-добре спри да пишеш щот няма смисъл от това което казваш!
 
От: Фитнес сайт

Уее хейтър маняците пак дават червени картони супер гадно ми става да знаете.. незнам как още не съм жив от толкова червено пффффффф хахахахах само мога да се напуша и да ви чета помиите айде нмз и леки пости ви пожелавам!
 
От: Фитнес сайт

Що подплашихте човека та си изтри съдържанието от сайта, бре маскари :lol:

Мислиш ли че затуй са махнати? Хахаха казах че са продадени разбираш ли или трябва да повторя още веднъж но както и да е аз си сврших работата ту и такива смотаняци като тез дет са ми писали в темата повече няма да ме занимават с тъпите си детински неща бил ми той 34 годишен като си на толкова кво ми пишеш ве лайно??? Искаш да ми кажеш нещо навъпреки ли утрепка долна що пишеш като си насран в пимуу от лайна? Такива като тебе тука в моя град за нищо ги нямаме ;) Стой си у вас за по сигурно и несе показвай мишка малка 34 ГОДИШНА ... плъх!
 
От: От: Фитнес сайт

Все са влизали издухани типове в този форум ама този ми стана любим :)

Аз на майка ти съм най големия Любимец ако не вярваш отиди я събоди в другата стая и я попитай! Л'теница може да ти направя главата ако искам и да плачкаш и да стоиш нокаут за 20-тина минутки ако не вярваш може да го уредим и да ти покажа как се прави с непослушните дечица :)
 
От: Фитнес сайт

То статиите дори и да са махнати вече са индексирани и кеша на гугъл си седи и се виждат.
 
Re: От: Фитнес сайт

То статиите дори и да са махнати вече са индексирани и кеша на гугъл си седи и се виждат.

Чштт не му казвай, че виждам темата "Как да изтрия гугъл????!!!"
Форума наистина се е напълни с простаци в последно време.
 
От: Фитнес сайт

Владко с мозъчето гладко (а.к.а. Владу беемвету) - ти си ми любимия форумен бияч бе баце, евала за което! :-o:lol:
 
От: Фитнес сайт

И последно ще има ли бой м/у AMOUN и владо? Готов съм да дойда чак до София само заради това събитие.
You must spread some Reputation around before giving it to vlado520bmw again.
:(
 
От: Фитнес сайт

Владко с мозъчето гладко (а.к.а. Владу беемвету) - ти си ми любимия форумен бияч бе баце, евала за което! :-o:lol:

Рядко тъпо парче просто. До сега не е имало такъв във форума ама нали винаги си има първи път. :) Толкова е изперкал, че по горе цитира академика, а пише на мен...Е така става като тате дава компютъра на децата. Няма да се очудя нашия лютеница фен да се окаже някоя мека китка и да си избива комплексите като ходи и "бие" всички по форумите. :) Вече ми стана безинтересен, но все още ми е фаворита по простотия.
 
Последно редактирано:
От: Фитнес сайт

Така става от метана, както се казва, по-добре голям и прост, отколкото само прост :lol:

@nobreak
Такива като тебе тука в моя град за нищо ги нямаме
:clap: :clap:
 
От: Фитнес сайт

Ех спомени спомени....беше хубава тема. Съжалявам за спама, но разглеждах стари теми и не можах да се сдържа да не отразя тази...:)
 

Горе