Прикачените снимки се виждат, просто понякога се получава така. В един момент всичко е ок, а в друг момент се чудиш къде изчезнаха визуализациите...
Нямах в предвид това душа е от доста време, аз от днес ми зачезна горе автара де ти пише welkome uni-web
В момента виждам теб в аватара и щастливото котенце в профила ти
Имах предвид коментарите на AseasRoa и buymore за файловете в пост. Понякога се вижда само текстов линк 'прикрепен файл', който не води до самия файл при кликване. Тук се получава този бъг.
Которока няма да го гъдаличкаш само, че много се смее . Малката снимчица я няма горе дето само ти си я виждаш в ляво до едното меню
Малката картинка беше от фейсбук логина.Которока няма да го гъдаличкаш само, че много се смее . Малката снимчица я няма горе дето само ти си я виждаш в ляво до едното меню
Малката картинка беше от фейсбук логина.
Малката картинка беше от фейсбук логина.
Имам един френд рекуест от 3 месеца и каквото и да го правя все си стои, нито мога да го добавя за приятел, нито да го делитна, постоянно ми показва нотификейшн и ми се набива в очите.
Не е болка за умиране, но да си кажа.
пробвах да го приема или отхвърля, нищо не стана, ще пробвам пак...., не е болка за умиране