coolice
Owner
Re: От: Re: Форума се бъгна
с кой брузър си и ъпдейтван ли е ? аз съм с файрфокс 25 от преди малко пиша с черния засега нямам проблеми
питам защото по старитр файърдокси даваха някави грешки с аякса на уиндоус като го ползвам от дъжд на вятър забелязах че не ме пита за ъпдейт и ръчно скочих няколко версии нагоре
ако има да пробва мен киндъл ми се струва по смислен от таблет някой ден ще си купя
Не е само до логика. Това са и научни изследвания. Който иска - да се блещи на светъл фон. Като дойдат очилата, може и да се замисли. Евентуално.
Ето и сега не ми даваше да те цитирам. Направих релойд, и позволи. Но днес и релойда не помагаше.
с кой брузър си и ъпдейтван ли е ? аз съм с файрфокс 25 от преди малко пиша с черния засега нямам проблеми
питам защото по старитр файърдокси даваха някави грешки с аякса на уиндоус като го ползвам от дъжд на вятър забелязах че не ме пита за ъпдейт и ръчно скочих няколко версии нагоре
Някой трябва да пробва да броузва на Киндъл. Там белият фон би стоял перфектно Ама рефреша на екрана е малко нервиращ.
ако има да пробва мен киндъл ми се струва по смислен от таблет някой ден ще си купя