От: Форумът "Алтернативата" а.к.а bul-mamma търси своето лого!
Аз лично не разбирам от дизайн и т.н., но за каква предубеденост въобще говорим тук? Към професионалистите от този форум ли? Ако въобще мислех нещо негативно, щях ли да пускам темата тук? За мен ученото си е учено - едно е да дадеш цялостна концепция на оригинално лого и да имаш вътрешното усещане как трябва да изглеждат нещата - като stoineff, xland, bgdesigner и останалите хора, които действително са в час и бяха така добри да се включат, друго е да копнеш някаква картинка от нетя на кроасан или гугутка, защото много обичаш кроасани и гугутки и да кажеш "дерзайте в тая насока, аз така си ви представям".
Нека да не осираме темата с неуместни включвания, колкото да си раздвижим пръстите по клавиатурата.
Ти вече всеки мой коментар го приемаш лично към теб, а не е така.
Предубеденост написах, защото по-горе са споменали, че реакците на потребителките не са били много толерантни или позитивни, знаейки, че предлагащите са видяли от тук за конкурса.
Така просто не е честно и не е обективно. Защото най-малкото хората са си отделили от времето, остави че го правят безплатно и накрая всезнаещите и всеможещите айрънуомънки да се изкажат "компетентно" е леееееко тъпо и унизително за човека, който си е направил труда.
Ей така преди време питах Дони, защо не участва в Евровизия, че последните години много се излагаме и той ми каза: ...Ти добре ли си? да се "състезавам" със Софи Маринова и Десислава? с Пенка Глухото и Гошо Нямото ... и накрая да ме оценяват наравно с норвежки бляк метъл и италиански канцонети?- шегувам се. Не му бяха такива думите, но долу горе така по смисъл.
И мисълта ми беше, че аз не съм искала да участвам професионално в конкурса и признавам, че има страхотни дизайнери. Обърнах внимание на символиката предимно, а не на цялостното лого. Защото предишната с "овца" ми се стори малко обидна. Но щом си ги харесвате, ок.
Странно, че точно днес мислех да ти пусна едно лично, за да прецениш нещо, което ми се стори и красиво и идейно. Дори мислех да пиша на една приятелка, която се занимава с това, да ми ги "смеси" и да ми го направи. Но добре че не избързах. След това твое мнение, мисля повече да не се включвам в тази тема. Извинявам се за ... скромното си незначително мнение, но съм сигурна че някой непредубеден или, има кой, да го оцени по достойнство.