Прави си, има си форуми за такива неща, тук не е правилното място.Това не е ок. Но оставам темата, за да може да видят и другите, че това не се третира добре. А и да се види какво се търси от някои.
ТО и институции си има, които много ще се зарадват на това.Прави си, има си форуми за такива неща, тук не е правилното място.
Вече не се и разбира кое не се третира добре... Темата май вече не е и за коша, а за физическо изтриване.Това не е ок. Но оставам темата, за да може да видят и другите, че това не се третира добре. А и да се види какво се търси от някои.
Евалата за което. Има разлика между това да си дизайнер и фалшификатор. Защото подправяне на официален документ си на практика съучастничество в нещо. Да, ще ти кажат, че е за Фейса, ама я е за това, я не.На мен обикновено ми пишат на лични и аз винаги отказвам, трябва да си луд да подправиш документи, ама някой ще кажат то за фейса, няма фейса няма мейса това си е фалшификация на документ и се наказва с пандел, не се подвеждайте, че било за еди къде си.
Супер, че е намерен. Изберете си подходящи карета за дрешки. Филмираме се, защото реалността е, че горят такива дето уж нищо сериозно не са направили. А ти вече сам си прецени. Отделно, според теб Ок ли е? Защото явно тук в смешния форум явно не е.Абе защо толкова се филмирате в тоя смешен форум? Май няма какво да правите и се филмирате един друг по цял ден
Намерен е човек.