RichieRich
Banned
Здравейте,
аз съм фрийлансър, който предлага голям набор от услуги за Вас и Вашия сайт. Всичко се испълнява в много кратки срокове и на разумни цени. Работата се извършва на високо ниво и съобразно Вашите желания.
Мога да Ви бъда полезен в доста области:
Ето и няколко примерни цени, за да придобиете представа за цифрите...
BG Directory submission
EN Directory submission
-RR
аз съм фрийлансър, който предлага голям набор от услуги за Вас и Вашия сайт. Всичко се испълнява в много кратки срокове и на разумни цени. Работата се извършва на високо ниво и съобразно Вашите желания.
Мога да Ви бъда полезен в доста области:
- Популяризиране и SEO на сайта Ви- SEO анализ, SEO съвети, събмитване по директории, събмитване в класации, социален букмаркинг, блог коментари, форум коментари, линк билдинг, мейл листинг и почти всичко, което може да направи сайта ви по-популярен.
- Създаване/превеждане/преразказване/едитване на съдържание- владея англииски, италиански и руски език. Мога да създам уникално съдържание за Вашия сайт на почти всякаква тематика, както и да преведа или преразкажа такова.
Ето и няколко примерни цени, за да придобиете представа за цифрите...
BG Directory submission
- Пакет #1- този пакет включва 50 български уеб директории, индексирани от гугъл, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 10лв.
EN Directory submission
- Пакет #1- този пакет включва 50 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 10лв.
- Пакет #2- този пакет включва 100 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 20лв.
- Пакет #3- този пакет включва 150 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 30лв.
-RR
Последно редактирано: