Славия мисля да не ги пипам. ..Те честен мач няматЩе се надяват да бием Славия днеска. Може и някой хикс да врътнат.
Не съм гледам какъв е коефицента за X2.
BTW, какво мислите за Лудогорец днес? 2 коефициент е. Не вярвам да легнат?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Да, току що проверих livescore -а ...греда днес.2:0 за Берое. :lol:
Пичове, аз по традиция на ГОлеми първенства ( ШЛ, Евро, Световно ) взимам един бюджет от 500лв. например и си начесвам крастата - ПОбедител, голмайстор, за някой друг мач интересен и това е. Та, за Европейското ще направя горе-долу същото с малката разлика, че ще сложа 400лв. на 3те ми фаворита за шампиони![]()
Не, аз щях да те питам дали не си го играл.Гледал ли си Х2 колко беше коефицента като казах по-горе? Щото сигурно не е бил и много висок, при тоя 2 за Лудогорец.
По 130 на всеки ли? Или според коефицента... да излезеш на печалба в края.
Ако са ти фаворитите Франция, Испания, и Германия, ползвай моя залог. Ако съм те разбрал правилно за краен победител 2 залога ще са ти губещи. С този се ибединяват големите фаворити. После стискаме палжи да няма изненади :roll:
Питах в един от Рврофутбол какво става при залога със СССР - Русия, Чехословакия - Чехия, Словакия и не знаят как стоят нещата, но най-вероятно се тълкуват като не печелили трите държави първенството.
Като минус тук е, че едни Холандия ги няма да попълнят шампионския тим.
Едно плюсче е, че Франция е домакин. Може поне на ранен етап да имат лека подкрепа на мъжете в черно.
Всичко останало е до моментна форма на отборите и късмет, разбира се :|
С определен бюджет на тези видове залози и за мен е по-правилно да се играе, отколкото на много мачове на краен.
Успех на всички!
По 130 на всеки ли? Или според коефицента... да излезеш на печалба в края.