С всеки техен закон все повече се убеждавам че тези идиоти въобще не ги интересува България и хората в тази страна...интересува ги само тяхната далавери и техните корпоративни интереси.
Чуждите банки и те не са решение, казаха че и лихвите по депозитите в чужди банки също ще се облагат.
Защо никой не повдига въпроса да има необлагаем минимум, както в много европейски страни?
Защо никой не повдига въпроса да има необлагаем минимум, както в много европейски страни?
В Литва, Латвия, Словения и Естония не се облагат лихвите, не ги слушай какво говорят ако се разтърси човек и извън ЕС ще намери такива държави(не съм проверявал, но нема начин да няма).
Мен лично не ме кефи факта, че един път плащаш данъци за тези пари, слагаш ги на депозит и после пак плащаш върху същите пари и естествено това което получаваш е един трибуквен на среща. Просто няма смисъл от нови данъци те с тези пари дето имат не могат да се оправят.
ако фалират банките в тези страни Литва, Латвия, Словения и Естония,ко праим? Едвали ще се юрне народа да изнася парите си !Бош Лаф!
не плащаш върху същите пари ,а върху печалбата/лихвата/ от тези пари.
Мартин Димитров о СДС това и каза по тв-то, та и аз се подведох,ама не
Ами не, просто да направят по-голям данъка при по-големи приходи. Ще спечелят много повече.
А средностатистическия българин ще стане една идея по-малко беден.
Чек ся! Инфлацията и да е 580%, пак ще плащаш данък на 5-те %.Не го знам Мартин Димитров какво е приказвал не съм го гледал. При положение, че инфлацията е 5% и лихвата върху депозита ти е 5%, кажи ми колко ти е печалбата от, която ще платиш данъка?
По-добре да мислят как да прибират парите от сивата икономика, а не да товарят с данъци едни и същи хора!