Използвал е едни и същи пароли...нямал е двуфакторна автентикация. Не знам дали профила е бих хакнат, но така предполагам. Единствената оставена опция е да се сканират лични документи за възстановяване.Мисля,че не може да се види. Кажи му да даде забравена парола. С телефон, мейл ако не е променено всичко ще успее да го възстанови
Има някаква следа. Хм.Ако имате поне малка идея какво е хакване ще знаете че профилите не се хакват. Вариантите са 2:
1. Използвал е един и същи имейл и парола за регистрации в измислени сайтове и така някой е достъпил тези данни и пробва да влиза в различни акаунти като facebook и дори мейла и ако успее сменя всички данни и до там.
2. Има достъп до имейла и от там вижда къде има акаунти с този мейл и започва да дава забравена парола и сменя всичко къде може.
За да ти хакнат профила то значи че са хакнали сървърите/базите данни на facebook и едва ли не да разкодират хешираните данни за някой си профил...
Миналата година беше станало така със zamunda.net бяха им хакнали/източили базата данни и много хора изгоряха дето са си ползвали едни и същи пароли в социални мрежи, пощи, aliexpress и други подобни че дори който имало запаметени карти имаше много направени поръчки за САЩ. Така че където може да се използва двуфакторно удостоверяване е препоръчително и регистрации в сайтове който не Ви изглеждат надеждни е добре да използвате друг мейл или поне да не се използват еднакви пароли навсякъде.
Накратко ако са сменили имейл, телефон каквито и документи да изпращате нищо няма да стане.
Като се има напредвид и че супер голям процент все още използва abv.bg не говори нищо хубаво.
Всяка една регистрация във фб - има възможност за възстановяване с мейл или телефон. Няма съществуваща регистрация без едно от дветеИзползвал е едни и същи пароли...нямал е двуфакторна автентикация. Не знам дали профила е бих хакнат, но така предполагам. Единствената оставена опция е да се сканират лични документи за възстановяване.
Верояно акаунта е хакнат. Или става въпрос за ФБ "намазване". Затова ви попитах дали може да се разбере/види кога за последно потребителя е бил онлайн.Всяка една регистрация във фб - има възможност за възстановяване с мейл или телефон. Няма съществуваща регистрация без едно от двете
Вероятно е сложена двуфакторна автентикация.Какво като е хакнат,профила пак има мейл и телефон. Влиза fb.com,забравена парола. Пише си имената,намира профила.
Приятелите виждат активност до 20 часа,после не може да се види
Лягай, че положението е сериознодвуфакторна автентикация.
Пафкай си джойнта. Но внимавай. Казвам ти го като човек, който го е правил преди 15 години.Лягай, че положението е сериозно
Не е моя.Ако искаш да си върнеш профила,пиши ми. Ще помогна безвъзмездно.
Те са два различни случая, може би не обясних добре.Много сложно стана хаха , ако му е важен профила,напиши ми негов номер на лично. Ще се опитам някак с нещо да му помогна .
Сутринта прочетох този отговор и днес цял ден си мисля, наистина доколко има или няма логика.Нещо не се връзват нещата изобщо...
Не си знае пощата ли?
Има help desk към фб с който да се свърже да докладва, за присвоен профил.
Но доста ще чака.
Ами отговаря че няма такъв имейл защото е сменен, ако е имало и телефон и той е сменен. Нищо не може да направите само си губите времето.Сутринта прочетох този отговор и днес цял ден си мисля, наистина доколко има или няма логика.
На мен също малко ми убягва логиката.
Има логика, но просто собственикът на профила не е много сигурен какви точно данни е попълвал, какво е променял. Дали е сменил един мейл с друг и т.н.
А аз не съм много добре запознат с ФБ.
Реших да попитам тук защото се занимавате с ФБ.
Ако някой може да помогне с теория и аз бих могъл да помогна.
Мога да кажа някои конкретни неща. Например какво означава, че даден и-мейл не е асоцииран с ФБ профил. Защото той ми казва, че се е ригистрирал във ФБ с еди кой си мейл. И проверихме, системата на ФБ отговаря, че няма ФБ профил асоцииран с този и-мейл.
Което означава, че този трети профил използва или е използвал телефон, който не е негов.
Първо опитахме възстановяване с код към мейл, чрез ID на профила. И излезе мейл, който със сигурност този човек никога не е имал.Ами отговаря че няма такъв имейл защото е сменен, ако е имало и телефон и той е сменен. Нищо не може да направите само си губите времето.