$ resolveip pc30.police-2.netvisio.net
resolveip: Unable to find hostid for 'pc30.police-2.netvisio.net': host not found
За пейпал май трябва първо да въведеш номера на банковата карта и тогава можеш да сменяш паролата, ако си спомням добре.И мен ме подгони параноята и се опитвам от един час да си сменя паролата в пайпала и не мога да намеря от къде става тая работа. Дайте жокер
Здравейте, хакнаха ми мейла, сега не мога да си вляза в пощата, не си помня тайния отговор. Писах на абв, но още нямам отговор. Заедно с това ми смениха паролата на фейса и на скайп. Не знам какво да правя, как да си открия паролата на абв. Ако това открия,ще намеря и на фейса и на скайп. Моля ви помогнете ми
Ето тук има телефона: http://www.netinfocompany.bg/contacts - питай да те насочат към екипа, които може да ти помогне. Те ще ти кажат как ще стане. И ако имаш чувствителна информация, като картова или си адвал файлове с твоя информация, опитай се да се свържеш с институцията. Говоря най-вече за банката. Да ти я блокнат докато не си оправиш. Блокването е за 24 часа и после си работи. До тогава, или понеделник, гледай да се оправиш с това.Но не им знам телефонен номер.Как да го открия?