Silvio Boseleni
New Member
Здравейте въпроса ми е следния може ли някой от друга държава да използва моя ай пи адрес за зловредни цели
Имах някакви вируси са това ме интересува може ли ако ми знае ай пи адреса да извърши някакви престъпления за който после мене да търсят. Моля ви дайте някакъв савет.
Притеснява ме това че получих имеил от някакъв който ми изпрати някакъв линк и аз го отворих и след това започна да ме заплашва че ми знаел ай пи адреса и щял да забърка големи каши ако не му изпратя пари аз не му изпратих та се питам може ли да ми навреди по някакъв начин като ми знае ай пи адреса. Благодаря предварително
Слагай Линукс и забравяй за вируси! То самия Windows е един гигантски вирус!Имах някакви вируси са това ме интересува може ли ако ми знае ай пи адреса да извърши някакви престъпления за който после мене да търсят. Моля ви дайте някакъв савет.
Какво е най лошото което може да ми направи в компа си държа снимки и акаунти за сайтове в който съм играл покер акаунти за имеил пощи и тем подобни моля ви сърдечно помогнете ми
Благодаря ви найстина много, исках да ви питам възможно ли е без да има достъп до моя компютър да ми използва ай пи адреса от неговия компютър там от където се намира не го знам от коя държава е та да вземе да извърши някво престъпление и после мен да търсят Благодаря ви много на всички