Хейтъри

От: Хейтъри

Моше не бягай по тъча а превеждай от автентичен руски език:lol:

Коноцам, коноца, таррарра,
Тидул, кадалан, авдал, майда.
Ябудал, мейда, викзиг, гизи.
Коно-то-цо, ио-ия, ио-ио, иоцох, мацах, я-ца
Ио-пи-ни-паццо. Заокотом, заоцам, никем
Шолда, колда. Паф, паф, папф, пацц.
Кинцо, пинцо, тинцо, дыньоцон.
Цон-цан-цен! щонн,
Щонд, дынзо!
Кудин-то Ноль, чиходам, шам
Болдо ро-ко, булдарам, ганем, кондырь!
Ау, ау – шихарда, кавда!
Руку – куру-ту! кир-дынь,

Тырь-щарь-кордоко-ау!
Коно-то-цо-ио, ия, ио, ио-цок-цок
Русалок,– русалок, корто-то бух бух.
На ппуду, голтол, боято, когда.
Шаррах, кофундо, шаррах-слоцал цолк.
Щон, щон, щон-пинц,
Дон-дур-тор-щон,
Куцу-тонц, мяукор-пфи.

Е няма такъв смях, блядовете наистина са били големи диваци преди ние Българите да ги култивираме

Горното ми звучи малко, кх-кх.., шантаво. Има далеч по-хубави детски броеници на всички езици. Ако беше рекла "ала-бала портокала", дори щях да те подкрепя, Дяконке :)

Аз сега не разбрах Митьо Пищова ще го избираме ли за президент? xD

• Like
Реакции: Test
От: Re: Хейтъри

Аз сега не разбрах Митьо Пищова ще го избираме ли за президент? xD
Основно зависи от броя кебапчета,които предстоят да бъдат раздадени :)
АХХ и сте ми праснали червена роза.ХЕЙТЪРИ:twisted:

Последно редактирано:

радвай се, все некакво внимание са ти оказали. Реймънд Чандлър дори би се претърколил по гръб, за да размаха четирите си лапи във въздуха. На бг-хейтърите това им е работата - мислят в червени точки :p

Требе да дочакате niks да пусне още нещо от Пича Божи, който е noo po-qk от Митьо Пищова. На Пищова поне изводите са му разбираеми. Спал човеко с по 200 жени на ден, което знае, че не става и в двата смисъла, но пък се сеща, че оня Златния няма как да спи с по 300 на ден поради същата причина. Докато на Пича Божи никви цифри не му влияят, изводите ги прави гьотере. Иначе е симпатяга, много ме кефи с разбиранията си за угро-финските езици. Едно време Задорнов на базата на едно просто "Ура" обедини и египтяните, и немците, и англичаните, и руснаците. Но е слаба ракия в сравнение с този нов кандидат за превземане на автобус.

Последно редактирано:

Блажев няма да закачаш, това неговото преди две години беше само генерална репетиция

Той е способен на далеч по мащабни действия по заличаване на славяно комунистическата чума и ние твърдо вярваме в реализирането им

PS

А на Гришата Петела който аз съм обучавал можеш само дишаш изпаренията изотзадзе, не че ще прихванеш но ей така за идеята8)

Последно редактирано:

ЕДИТ: Епа изтрито понеже беше малко по-сериозно отколкото се полага..

Последно редактирано:

:twisted::twisted::twisted::twisted:Noke ти ли прасна цървената роза,че да те зачеша като заклет офлаин предпиемач???!!
Я каи' на събеседниците в темата кво" едитна

От: От: Хейтъри

:twisted::twisted::twisted::twisted:Noke ти ли прасна цървената роза,че да те зачеша като заклет офлаин предпиемач???!!
Я каи' на събеседниците в темата кво" едитна
Не съм бре!
Червено не слагам на някой дето разменям реплики с него. Тъпо е. Боядисвам само келемета дето е безнадеждно и безсмислено да си общуваш с тях.

Да ви се похваля, според боба дето го хвърлих вчера хамерикански хейтъри са ме прецакали. Възможно е ида не са били хейтъри, но боба казва друго.:DДа не бързат още да се радват - I'll be back! :wink:

Какво са направили американските хейтъри?

Пуснаха доносче след като пробваха някой работи и не им мина номера и ме банираха от Адуордса. Поне според боба дето хвърлих така излезе...:wink:

Горе