PetyrPetyr
New Member
Бях писал в една друга тема, част от изпатилите интернет търговци съм и ако по някакъв начин намеря надежда да остана със си семейството тук в България и да продължа да се занимавам с търговия в следващите няколко месеца, но вече търговия чиста като Момина сълза то трябва да е само с 100 процента легални Фирми и търговци на едро!
Приемам всяко едно предложение за фирми търговци... от всякакъв вид, дрехи, техника....Препоръки към добри търговци..
Трябват ми фирми които работят или по ДДС или фирми които издават Фактури за цялата стойност на покупката.
Ако ще изцяло да променя вида на бизнеса си, ако ще да продавам по-малко то искам да е Напълно легално..
Не става дума само за онлайн търговия а като цяло.
Значи писнало ми е да отивам да си залагам парите и накрая да се притеснявам за всяко нещо...
Пример до сега:
Взимам от търговец1 стока за 2500, търговец2 стока за 4000хил, търговец3 стока за 1200лв
И за тези суми да получавам смешни фактури от рода на:
Търг 1: 2500 фактура за 400лв
Търг 2 4000 фактура за 800лв
Търг 3 1200 фактура за 250лв
(Това са напълно реални сделки)
И в края на сметкаката пред данъчните мога да докажа само сбора от трите тоест 1450лв... и на края винаги вътрешно..
ПИСНАЛО МИ е, Знам че сам съм си виновен, но просто като няма от къде другате да искарваш пари рискуваш с такива търговци.. по добре е от това да крада и прося... но ходи го обеяснявай на Данъчните.
Ясно ми е че отвсякъде съм в лайната но стига вече или ще опитам по най легалния начин който е възможен да развивам дейсност или да емигрирам..
Приемам всякъкви съвети за Коректни фирми търговци.. вскякакви идеи..
Благодаря предварително.
Приемам всяко едно предложение за фирми търговци... от всякакъв вид, дрехи, техника....Препоръки към добри търговци..
Трябват ми фирми които работят или по ДДС или фирми които издават Фактури за цялата стойност на покупката.
Ако ще изцяло да променя вида на бизнеса си, ако ще да продавам по-малко то искам да е Напълно легално..
Не става дума само за онлайн търговия а като цяло.
Значи писнало ми е да отивам да си залагам парите и накрая да се притеснявам за всяко нещо...
Пример до сега:
Взимам от търговец1 стока за 2500, търговец2 стока за 4000хил, търговец3 стока за 1200лв
И за тези суми да получавам смешни фактури от рода на:
Търг 1: 2500 фактура за 400лв
Търг 2 4000 фактура за 800лв
Търг 3 1200 фактура за 250лв
(Това са напълно реални сделки)
И в края на сметкаката пред данъчните мога да докажа само сбора от трите тоест 1450лв... и на края винаги вътрешно..
ПИСНАЛО МИ е, Знам че сам съм си виновен, но просто като няма от къде другате да искарваш пари рискуваш с такива търговци.. по добре е от това да крада и прося... но ходи го обеяснявай на Данъчните.
Ясно ми е че отвсякъде съм в лайната но стига вече или ще опитам по най легалния начин който е възможен да развивам дейсност или да емигрирам..
Приемам всякъкви съвети за Коректни фирми търговци.. вскякакви идеи..
Благодаря предварително.