Хахаха, и аз се учудих, че той го е пуснал. Явно имаме нужда от охрана, че много нехилитни сме явно. Иначе аз отговарям на описанието за гелосан. Хахахах, някак ме хвана за гърлото като го прочетох.Пепи, ти кви глупости намираш в нета.... да не те е напекло дунавското слънце. Иначе идеята на момъка е блестяща, явно не е ял пердах и патрони някъде.
Е то е ясно, че е някакъв бъзик. Няма такъв деволюирал сперматозоид без мозък, който да разсъждава по този начин и да си вярва наистина.Хахаха, и аз се учудих, че той го е пуснал. Явно имаме нужда от охрана, че много нехилитни сме явно. Иначе аз отговарям на описанието за гелосан. Хахахах, някак ме хвана за гърлото като го прочетох.
Те са базикат, ама ако им се предложи не мисля, че ще откажат.Е то е ясно, че е някакъв бъзик. Няма такъв деволюирал сперматозоид без мозък, който да разсъждава по този начин и да си вярва наистина.
ми да си вземе елече CEN поне 4-ти клас и да заповяда.Те са базикат, ама ако им се предложи не мисля, че ще откажат.
Пепи, ти кви глупости намираш в нета.... да не те е напекло дунавското слънце. Иначе идеята на момъка е блестяща, явно не е ял пердах и патрони някъде.