В тоя дух недай си боже във фитнеса да те затисне щанга на лежанката и да има само жени около тебе и да няма кой да ти помогне, а да дигаш с 50 кила примерно - верно е прав си всеки има своята истина и всичко е относително.
Нали се сещаш, че каката яко набива тестостерон за да го прави тоя фитнес, бас държа, че се бръсне и има по-голяма брада от нас взети заедно двамата.
Жена и здраво блъскане пък вече ми е съвсем непонятно, жената не е създадена да блъска, а да я блъскат, да подчертая, че се шегувам да не си навлека неприятности от женска страна
Аз съм се мятал от моста Витиня като човал с картофи, да ти кажа не е кой знае какво.Аз бих спортувал и нещо по-екстремно ама ме е шубе от високо, някой скачал ли е с бънджи?
А не практикувате ли зимни спортове бе хора, тая година има идеални усовия за ски, сноуборд, аз само да се освободя малко и се качвам в планината
Много изтънчени станахте.а са си цифромания
Това, да се смята, че който ходи във фитнес спортува е голяма простотия.
Верно ли толкова закъсня с хейта човек, на всякя манджда се изакваше като черен пипер, одъртя човек.. Нищо не става от теб!Тук е темата, където всички форумни MMA-ци да се изфукат .... Стопи ли се снега и аз яхвам велосипеда, че ми домъчня за летен Боровец
Шаха спорт, фитнеса не Културизма е спорт, фитнеса е любителския му вариант, така че си е баш спорт за любители.
Абе и аз мисля нещо за велосипед. До работа няма да може да се ходи, освен някакви паркове. Още се чудя, за да не хваща пайжини някъде.Тук е темата, където всички форумни MMA-ци да се изфукат .... Стопи ли се снега и аз яхвам велосипеда, че ми домъчня за летен Боровец
Абе аз не приемам и културизма за спорт. За мен и културизма е безумие, простотия ... това, да набиваш хормони, само за да правиш мускули и да обезобразиш тялото си... трябва да имаш малко мозък в главата, за да го правиш.
Да, за тяло, визия, и тонус. По малко боледуват тези, които спортуват също. Да не говорим колко е приятно да си има човек нещо да прави различно от работата и като цяло ежедневните ангажименти. Според мен фитнеса и много положителен елемент. Който иска и има време задължително да го прави. Ще се опитам пак да тръгна.Определено не мисля, че фитнеса е просто блъскане с железа. Дали е спорт или не е за мен няма значение - важното е, че за отделен 1 час сутрин съм зареден цял ден, имам тонус, чувствам се добре и всичко си ми е ОК.
Не всички блъскат, за да станат "батки". Съвсем спокойно можеш да си направиш нормално телосложение без изродските мускули.