EliaCapaccio
Well-Known Member
Хората се дразнят да коментират политика. За коша
Последно редактирано:
Ей, видя хейтър конкурент, който не се спира и пред собствената си баба (да я излага). И защо "червен", като това вече не е на мода. Може да е зелен трол.Червен трол на хоризонта!
Явно сте по-дезинформиран дори от баба сиБих гласувал за Марешки, например. Някой да се е досещал? Никой?
Не мисля. Доколкото си спомням, заради г-н Марешки бяха намалени ненормалните цени от 2.60 за дизел лятото на 2015! И заради него плащате наполовина цена за лекарства. Не е навредил на никой и се грижи за народа. А колкото до ГРЕБ, откакто те дойдоха, всичко се вдига, всичко се усложнява, нови закони, които се услаждат само на горните. Който не гласува за ВОЛЯ не е добре, поне според мен. Друг няма, няма и да има!Явно сте по-дезинформиран дори от баба си
Мисля, че ти ще го изпревариш ...Тоя ще е първия блокиран във форума.
Не купувам лекарства, продаващи се в аптека от над 10 години - използвам билкови лекарства. Не зареждам от бензиностанции, в които дори няма ПОС терминал - това е предпоставка за сериозно укриване на данъци - нещо, срещу което съм много против, защото от момента, в който имам фирми всяка една продажба ми минава през касовия апарат/отчитане като физическо лице за парите, които съм получил по лична сметка. Та ми е омръзнало да плащам, за да може някой да си прави PR с ниски цени.Не мисля. Доколкото си спомням, заради г-н Марешки бяха намалени ненормалните цени от 2.60 за дизел лятото на 2015! И заради него плащате наполовина цена за лекарства
Ъъъ, опита се нещо да кажеш или?Мисля, че ти ще го изпревариш ...
Неромарето е симпатяга. Според мене трябва да излезе на квартира, че родата явно нещо са смахнати и е взел да прихваща от тях.
Не е навредил на никой и се грижи за народа