Blinky
Owner
Не. За автора на темата говорим. То и хейтър беше банван 1-2 пъти по мои спомени, така че няма място за притеснения, всеки в получил по нещо.За хейтъра говорим, или?![]()

Не. За автора на темата говорим. То и хейтър беше банван 1-2 пъти по мои спомени, така че няма място за притеснения, всеки в получил по нещо.За хейтъра говорим, или?![]()
Не. За автора на темата говорим. То и хейтър беше банван 1-2 пъти по мои спомени, така че няма място за притеснения, всеки в получил по нещо.За жалост това момче тук хем искаше да спазва някакви норми и поведение, хем не знам защо се изсипваше от време на време с доста странни теми и постове.
![]()
не знам защо се изсипваше от време на време с доста странни теми и постове.
Или чува гласове в главата, или е нещо като с братовчеда на бобсъна![]()
Ако беше изпържил и тебе друга песен щеше да пееш![]()
Кой е тоя дето си сменя ника през 3 месеца?
Иначе бобсъна изглеждаше като тийнейджър измамник ноправен по учебник.
ХейтърчИто упхиро ли е? Плачаа..![]()
Знам го от един друг форум, този е безнадежден случай. Хлопа му дъската, при това много силно. Живее в някакъв друг свят, трябва му психолог.Не. За автора на темата говорим. То и хейтър беше банван 1-2 пъти по мои спомени, така че няма място за притеснения, всеки в получил по нещо.За жалост това момче тук хем искаше да спазва някакви норми и поведение, хем не знам защо се изсипваше от време на време с доста странни теми и постове.
![]()
Бандито през уикендите да не специализира адвокатстване?![]()
Нанди, хейтъра е нов акаунт, с 0 history, това променя нещата малко.
Знам го от един друг форум, този е безнадежден случай. Хлопа му дъската, при това много силно. Живее в някакъв друг свят, трябва му психолог.