just_petya
Member
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2013
Ползвам NS1, доволна съм.
Ползвам NS1, доволна съм.
Може да си дадеш вота и тук, ако искаш: Which web hosting companies do you prefer?С две ръце за Bluehost!
Superhosting.bg е най-добрия хостинг в БГ.
Това е явно нова маркетингова стратегия, че в бая теми ги оплюха тия дниБи ли се обосновал защо
Това е явно нова маркетингова стратегия, че в бая теми ги оплюха тия дни
И в кеша на Г я няма, баси мистериятаАбе коя е тая компания с чертичките :twisted: Гледам има 3ма гласували - значи е существувала доскоро...
Защото ползвам услугите на няколко бг хостинг компании и мога да направя разлика, а и резултатите от анкетата показват, че това не е само мое мнение.Би ли се обосновал защо
Аз съм гласувах за тях, но сега пак да гласувам нямаше да е за тях.Защото ползвам услугите на няколко бг хостинг компании и мога да направя разлика, а и резултатите от анкетата показват, че това не е само мое мнение.
Аз съм гласувах за тях, но сега пак да гласувам нямаше да е за тях.
ето виж тук какво предлагат от jump.bgРешил съм да си купя план СуперХостинг от http://www.superhosting.bg/ , защото сега е на голяма промоция, но виждам, че на последък много хора се оплакват от него, дори и в този форум, може ли да уточните какви проблеми имат с хостинга, та толкова много се оплаквате? Като прочетох няколко мнения тук и вече се позамислих...