Защо бе, много ли ти се виждат? Според мен е ОК....1K online
За 1 000 потребители едновремено ти трябва много стабилен Cloud/VPS сървър. Но много голямо значение има колко добре е оптимизиран и колко ресурси му трябват да ги обработи тези 1000 души едновременно. Най-добре да бъде managed, защото иначе ще трябва се занимаваш нон-стоп да го следиш и разбираше ако имаше знанията, де.
В случай че сайтът е в процес на разработка и/или не е достигнал 1к потребителя online, може да се стартира с по-бюджетен акаунт и да се ъпгрейдва поетапно. Разбира се, зависи от случая.
Все пак, както някои колеги по-горе са предположили - 1к действащи потребителя онлайн ще имат нужда от сериозно хостинг решение (Cloud/VPS), задължително SSD + добра софтуерна оптимизация.
Щот не си падам по тестовете. Май пак ще е Кулийс пък да видим.има толкова предложение в мрежата, защо просто не тестваш за 1 месец безплатно някой шаред или впс за $1 все пак избора е голям.
Добре си дошъл. Ако нещо има, пиши ми и на мен.Щот не си падам по тестовете. Май пак ще е Кулийс пък да видим.
Ти вземи ми драсни едно ЛС с твои контакти, че ще ми трябват малко камери, ако не бъркам човека - след 40 паметта почва да изневеряваpa_leto много ентусиазирано последно време, да не е спичелил от лотарията
Абе какви камери те гонят, бъркаш ме с некойТи вземи ми драсни едно ЛС с твои контакти, че ще ми трябват малко камери, ако не бъркам човека - след 40 паметта почва да изневерява
Е нема ли да тролнеме нещо или си изморен от егнто...Ти си знаеш.