fifi
Well-Known Member
Здравейте, замислям един проект свързан със форум като планирам да използвам PhPBB3, обаче тук възниква въпроса: Кой хост да избера. Очевидно стандартния споделен хост, който се предлага от исн, суперхостинг, смсхостинг и т.н. не са подходящи, тъй като честно казано нямам представа уай... обаче лимитите направо обръщат резбата до девето коляно като се инсталне форум (провала съм само смсхост, но предполагам, че и при другите споделени хостове ще е така).
Значи форума ще е голям, но няма да се изтрясква всичко на веднъж, а постепенно. Затова ми трябва нещо свястно, което да издържи трафика и качваната информация, а не да сменям хостове през 2 дена...
Та можете ли да ми препоръчате някой евтин хостинг (примерно на цената на споделения), който може да издържи ограниченията, ако се инсталира подобен форум? Също така трябва бързо да зарежда. За предпочитане е да е бг хоста, но ако няма... и ен вероятно би свършил работа?
Благодаря предварително.
Значи форума ще е голям, но няма да се изтрясква всичко на веднъж, а постепенно. Затова ми трябва нещо свястно, което да издържи трафика и качваната информация, а не да сменям хостове през 2 дена...
Та можете ли да ми препоръчате някой евтин хостинг (примерно на цената на споделения), който може да издържи ограниченията, ако се инсталира подобен форум? Също така трябва бързо да зарежда. За предпочитане е да е бг хоста, но ако няма... и ен вероятно би свършил работа?
Благодаря предварително.