От: От: Хостинг компания
Няма накъде вече... Ти си на финала.
Услугата която предлагате е под всякаква критика.
Ти да мълчиш, че да не те излагам още HEAD_sh00Ter__-чууууу /cs-bg.info/user/profile/87555/
Аз ще разясня щафетата на малчуганчето BloodShit. (Shit като проекта му)
Въпросния тип, нищо не е направил. Той и не може. Нито има понятие от VPS, нито от сложни неща като системна администрация, която върви ръка за ръка с линукс.
Говорим за iptables, cacti, виртуализация, nautilus, пакетни мениджъри, ъпдейти, бекъпи и въобще цялостна поддръжка. Той това не го разбира.
Какво разбира той ? Той е разбрал следното нещо: Как се инсталира WHMCS, как се прекупуват сървъри и вероятно той и още някое чаве са се справили с инсталацията на всичката тази глупост. Той е един прост прекупвач и нищо не е съградил. Ако на това му викаш проект - ти си луд!
Проект е нещо в което ти си вложил много време, дал си всичко от себе си и си направил повечето от нещата сам и ги разбираш и може да ги надграждаш. Ти няма какво да надграждаш, защото в 'този измислен проект' ти нищо не си пипнал.
Един WHMCS, един гейм панел, който не е твой, а си го добарал от някъде и едни сървъри, които прекупуваш от същите разбирачи като теб.
Който му купи проектчето ще съжалява много, поради факта, че всичките му клиенти са разхайтени дечурлига, които още ги бие пубертета и не знаят къде се намират.
Съпорта трябва да е с железни нерви, защото като го нападнат некомпетентни дечурлига става HOT, а след това идва и headshot и аспирини.
BloodShit, shit, защо не го спомена това в cs-bg, а си решил тук да си пробутваш мизерния проект ?
Който иска да чете още от подобен жанр, може да пише. Ще дам мои коментари към неговия проект в cs-bg.info. Има какво да се види.
Темата там ако не се лъжа е заключена и пратена в архива или в коша, поради това, че има много недоволни клиенти от съпорта им (той си го е споменал) и че се отнасят с пренебрежение към клиентите си!
Така де, никой не ти е виновен Shit, че си вкарал пари и сега си ги искаш обратно. С CS няма да стане, там пари няма. Отивай да учиш или да работиш някъде извън виртуалното, то е за хора с повече IQ от твоето.
Съвет от мен: Затваряй докато е време, че 4vendeta следващият месец ще ти искат пари, а клиентите като научат, че продаваш - ще избягат
ПС: Сега като прегледах сорс кода, то май въобще не и WHMCS, а някакъв умрял темплейт, който дори не е добре изглеждащ под мобилни устройства.
Приходите били 300 лв., 240 лв. били за сървър. Печалба: 60 лв.
Аз предлагам 10 лв. Ще ти го купя, мен ми трябва само домейна. Ще си го направя addon domain към моя хост и ще сложа 1 индекс с малко текст вътре.
Ако си навит, пиши лс. Плащам през paypal.
Hosted4 = Тафра ме напиня, голоча ме съпиня.