Игла в купа сено, ама може някоя от тези да ти свърши работа:
Здравейте, Имам една главоблъсканица, за която моля за съвет! Трябва да измисля добър начин в сайт на WP и WooCommerce да се продават големи видео файлове, дълги, като времетраене по час-два. Първото, което ми идва на ум е да компресирам видеата(колкото мога), като mp4 и да ги добавя, като...
www.predpriemach.com
Здравейте, от няколко дни ровя за решениие на проблема със защита на видео. С няколко думи - искам да защитя видеата, които са на мой сайт от сваляне. Само да могат да се стриймват на сайта. Всеки, който се разрови из кода на сайта ще види линка към видеото. Видях няколко платени плъгини за...
www.predpriemach.com
Отделно от това се появиха плеъри, които автоматично правят watermark на видеото с потребителското (или друг признак за идентификация) и по този начин споделянето почти сигурно води до разубличаване на злосторника:
JavaScript player library / DASH & HLS client / MSE-EME player - shaka-project/shaka-player
github.com
https://appsumo.com/vdocipher/
Надявам се, че това ще то помогне
РЕДАКЦИЯ: Може би имаш предвид това:
Здравейте приятели.Надявам се да съм нацелил правилният раздел. Тъй като това, за което питам си е вид хостинг услуга... значи разцъках вчера 2 сайта - openload.co и estream.to .. мисля това бяха домейните.Интересува ме освен тези какви подобни може да ми препоръчате/някакви алтернативи, защото...
www.predpriemach.com