Мда, сега освен, че работи, тя е отворена за всеки. Ако някой е видял хубава новина, статия или нещо, което би се харесало на аудиторията тук, може да я преведе и сподели. С всичкото му, като видите примери тук: http://www.predpriemach.com/content.php, като първи потребител допринесъл за това е Test и искам тук да му благодаря. В бъдеще ще дадем по-голям стимул за по интензивно писане. Аз реално пиша, за да уведомявам и за гролване на форума.Блинки братле медията работи само с основния ще гледам да пригодя и останалите в следващите дни...
Мда, ще го обмислим и този вариант. А за новините ще гледаме да измислим нещо по интерактивно, така че да има повече интерес. Знам, че е трудно и отнема време, но с правилния стимул ще предизвика интерес. За PR-ите ще видим как ще стане. За сега обмисляме и много още други опции.Мен новата придобивка много ме радва и смятам скоро да драсна и аз два, три реда (като насмогна първо на другите места). Имам предложение - отдавна се оглеждам за сайт/място, където да се пускат прес релиизи. Помислете дали да не направите една категория само за прессъобщения. Така или иначе доста медии ползват форума като източник на инфо, така ще бъде по-официално
Да отбележа един бъг на който се натъкнах току що при ползването на системата. Опитах се да публикувам нова статия (изчаквам одобрение де), но бъга е в бутона за редакция. Заглавието и линка към статията са на кирилица. Натисна ли бутона за редакция ме праща към 406. Същото се случва и при опит да се отвори статията. Явно ще трябва да ползваме урл само на латиница, така ли излиза?
Може би ползването на SecUnicodeCodePage ще помогне за разрешаването на проблема с кирилицата.
Повече литература за горното тук.