Миленски
Active Member
Да, тестове, някакви проби, демота, съм съгласен. Все пак е хубаво е някакво обучени или каквото и да е започване на нещо да е свързано с мин. разходи. За тази цел е идеално.
Като например MarmaladShtaiga.tk
Да, тестове, някакви проби, демота, съм съгласен. Все пак е хубаво е някакво обучени или каквото и да е започване на нещо да е свързано с мин. разходи. За тази цел е идеално.
Но може да се направи колкото за тест...
А ако ще се мести от .com на .tk по добре да не се прави! Аз например, първо тествам проектите си с безплатния хост и домейн. Ако се харесат(ми харесат), тогава вече се купува всичко.
Тестове могат да се правят на тестова среда вкъщи, не е нужен хостинг. В най-добрият случай тестовете трябва да се правят в Staging среда, копие на реалната. Примерно втори сайт, копие на реалния върху същият хостинг.
Можеш да използваш истинският домейн върху тестовата среда като конфигурираш домейна в хостс файла на операционната си система или в локалния DNS сървър.
Използването на безплатен хостинг крие своите рискове. Имал не един клиент патил с такива "фирми". Предполагам всеки държи поне на личните си данни.
За това ми става някак си неприятно, когато някой препоръча безплатен хостинг
Абе и аз това викам, с един локалхост, ама като искаш да го покажеш какво на света, какво правиш? Едни QA-та трябва да минат някак. Врътки с това компа да ти играе виртуална машина. За това не съм голям фен на локалните изпълнения, да не говорим, че после има вероятност на трябва да нагаждаш машината, която купуваш с това, на което се разработвал. А и после смяна на API, не знам си какво. Абе за демо, което на практика не искаш да ти отнема много време - това с локал си е малко тегавинка.Тестове могат да се правят на тестова среда вкъщи, не е нужен хостинг. В най-добрият случай тестовете трябва да се правят в Staging среда, копие на реалната. Примерно втори сайт, копие на реалния върху същият хостинг.
Можеш да използваш истинският домейн върху тестовата среда като конфигурираш домейна в хостс файла на операционната си система или в локалния DNS сървър.
Използването на безплатен хостинг крие своите рискове. Имал не един клиент патил с такива "фирми". Предполагам всеки държи поне на личните си данни.
За това ми става някак си неприятно, когато някой препоръча безплатен хостинг
Безплатен обяд няма - хората добре са го казали.
Във времето, в което ще се изтрепеш да търсиш "страхотна, безплатна, ненадмината" алтернатива, можеш да идеш в някой фрийлансърски сайт да напишеш две статии за 10лв. и да си го вложиш като първия човек с 2-3 месеца свестен хостинг + домейн.
За мен такива безплатни алтернативи са неуважение към собствения ти труд, а когато човек сам не си уважава труда, със сигурност някой непознат няма да го оцени по-високо от това.
https://infinityfree.net/
Птиваш във freenom.com и си взимаш .ml домейн, като е валиден една година безплатно, после ако случайно стане търсена дума, която си избрал за домейн, може да стане платен, а може и да не стане...... В краен случай, ако това не те устройва .tk, който вероятноста да го оптимизираш е 1 до 5 процента...
Да вземеш ей така 10 лева за нищо работа - ами не става така. Ако ставаше досега индийците да са "източили" всичко. Това леко на безплатен обяд мяза...можеш да идеш в някой фрийлансърски сайт да напишеш две статии за 10лв.
Исках да кажа, че 10 лева се изкарват много лесно с писане на статии, НО само ако вече имаш опит в тази посока. Така, че да го наречем "лесно изкарване на пари" е неправилно, защото ти вече си инвестирал в труд по придобиване на опит в писането. И не говоря, че за мен е трудно - говоря, че в общия случай не всеки е копирайтър, дори и ако разгледаме само хората, които си правят сайтове...Ако ти се струва, че 10лв. се изкарват трудно, бавно и мъчно с онлайн работа, то моят съвет е да научиш някакво полезно умение поне на базисно ниво.
Ако е простичък html сайт, на който примерно ще пише аз съм фирма за чистене на кенефи, цени толко и толко ,телефон, офис и т.н. не мисля, че е голяма загуба да е на безплатен хостинг. При положение, че ще тества рази работи....., също е по-добре безплатния хостинг, тъй като не се знае дали ще има успех в това, кеото е намислил, че да влага пари. При положение, че МОЖЕ да опита о този начин, не виждам пречката. ТОЙ, няма да развива онлайн бизнес за много пари. От тоя тест къде изкара, къде не, нека да пробва. Не се знае какво и как може да стане.От 2009 година не ползвам безплатен хостинг. Ако ще правиш сайт за бизнес си купи нормален хостинг за 1 сайт и 1 домейн. Ако няма да правиш сайт с цел бизнес по-добре се откажи от сайтовете като цяло. Безплатния хостинг изключва думата бизнес. Той може да бъде за деца, които се учат да правят сайтове.
То е ясно, ма човека пита за безплатни...Хора, не се излагайте. В неймчийп има домейни за $0.98, обикновено .cx / .icu / .win / .bid домейни.
This is a part from youhosting.com e.g. Hostinger. It gives allot of things but it has big amount of problems too. I do not recomend it.[QUOTE = "JuicyJ, post: 152819, member: 4787"] Would you recommend me a free host and domain name to be quality and who are the best that I have no idea but get different suggestions: shock: [/ QUOTE ]
Why do you not try GoogieHost free web hosting and domain name provider in nowadays.
Неприятната изненада е само за това че сайт с такъв домейн освен някои домейни се счита за спам. Половината от този линк вече не се предлагат и са спрени, другите са спам и само 4-5 все още не са намразени9 от гугълБезплатен домейн само за тестове иначе може да ви изненадат неприятно, иначе това са най-добрите
https://u-bg.blogspot.com/2014/05/top-5-bezplaten-domein-na-kirilitza_13.html